Ο Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών δώρισε αναπηρικά αμαξίδια σε ιδρύματα του ΝομούΤη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου  ο Σύλλογος Τριτέκνων Σερρών Ελπίδα δια των εκπροσώπων του :τον Πρόεδρο Παπανίκο Νικόλαο( Νίκος Παπανίκος),τον Γραμματέα Καλογιαννίδη Κωνσταντίνο ( Konstantinos Kalogiannidis)

 

και την Ταμία Βασάκη Ευλαμπία( Μπία Βασάκη) δώρισε σε ιδρύματα του Νομού μας Δύο(2)αναπηρικά αμαξίδια .

 

Το πρώτο προήλθε στο Σύλλογο από την συλλογή και ανταλλαγή προς ανακύκλωση ενός περίπου τόνου πλαστικών καπακιών.

 


Σ΄ αυτό βοήθησε πάρα πολύ ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΠΕΛΛΑΣ που κίνησε τη διαδικασία να προωθήσει τα καπάκια προς ανακύκλωση και να μας στείλει το αναπηρικό αμαξίδιο. Το αμαξίδιο Δωρίσαμε με τη σειρά μας στο ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ(ΚΕΦΙΑΠ) ΝΙΓΡΙΤΑΣ -ΣΕΡΡΩΝ προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του Κέντρου.

Την προσπάθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου ενίσχυσαν :

 

Τα Μέλη του Συλλόγου μας ,Το Σπίτι της Γυναίκας (Παράρτημα Σερρών),Ο Ιερός Ναός Παναγίτσας Σερρών, Η Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών, καθώς επίσης και:
Οι Μαθητές και Εκπαιδευτικοί:
Των: ΝΗΠΙΑΓΩΓΙΩΝ: 2ου ,7ου , 10ου , 14ου ,29ου, 31ου Σερρών,
Νέου Σκοπού,Παραλιμνίου,2ου Νιγρίτας
Των: ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 1ου ,8ου ,9ου ,18ου και 25ου Σερρών,
Του :Μουσικού Σχολείου Σερρών , Παιδικού και βρεφονηπιακού Σταθμού “Κιβωτός Χαράς”, Φροντιστηρίου Μαθητοδρόμιο, Ψητοπωλείου “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” .
Η Εταιρία ΣΕΡΚΟ FOODS Α.Ε. και τον Κύριο Ζήση Βαβαλίδη για την διάθεση του αυτοκινήτου για τη μεταφορά των Καπακιών.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ και να ξέρετε ότι η προσπάθεια μας συνεχίζεται.

Το Δεύτερο προήλθε από δωρεά στο Σύλλογο συνδημότη μας που εκτίμησε το έργο του Συλλόγου και μας το χάρισε για να το διαθέσουμε κατά την κρίση μας. Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου το δωρίσαμε στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΗΜΕΡΕΥΣΗΣ & ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΜΕΑ- ΈΜΠΝΕΥΣΗ που εδρεύει στις Σέρρες (7ο χλμ. Σερρών-Δράμας).Ελπίζουμε με την προσφορά μας να συνδράμουμε κατ’ ελάχιστο στο δύσκολο αλλά και σημαντικό έργο που προσφέρουν στα παιδιά του Κέντρου οι Υπεύθυνοι και το αξιέπαινο προσωπικό του.

δελτίο τύπου

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *