4.8 C
Serres

Ο Θανάσης Παφίλης στη συνεστίαση του ΚΚΕ στις Σέρρες

Date:

Η Κομματική Οργάνωση Σερρών του ΚΚΕ καλεί  τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και βιοπαλαιστές της πόλης και της υπαίθρου, τους νέους και τις νέες, όλο το σερραϊκό λαό, να κάψει τα αντιλαϊκά σενάρια, τους εκβιασμούς, τα διλλήματα που θέτουν τα αστικά Κόμματα, ΕΕ, ΝΑΤΟ και μονοπώλια.

Να απαντήσει στα διλήμματα:   

  • θα είναι δυνατός ο λαός ή θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και ο λαός αδύναμος;
  • Θα ενισχυθεί στην κάλπη η δύναμη που μπορεί να βάλει εμπόδια ώστε να συμβάλει και να ανοίξει ο δρόμος για να νικήσει ο λαός ή θα εκφραστεί η ανοχή στην πολιτική την οποία βιώνουμε όλοι μας; 

Καλεί κάθε άνθρωπο που αγωνιά μπροστά στις εξελίξεις, που δεν αντέχει άλλες θυσίες για να αντιμετωπιστεί η οικονομική καπιταλιστική κρίση, που δε δίνει «λευκή επιταγή» στα πολεμικά Νατοϊκά σχέδια, που δεν δέχεται να κρυώνει στο σπίτι του για τα υπερκέρδη των μονοπωλίων της πράσινης ανάπτυξης, που αρνείται να ζει με μισθούς πείνας, που δε δέχεται να γίνεται εμπόρευμα η υγεία, η παιδεία, ο πολιτισμός.

  Καλεί κάθε λαϊκό άνθρωπο να γίνει αυτός πρωταγωνιστής της ζωής του και να βάλει φρένο στα χειρότερα διεκδικώντας ότι του αξίζει: 

Να ζει με αξιοπρέπεια την οικογένειά του, να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες του και να μη συμβιβάζεται με τα λίγα, ανάλογα με τις  «αντοχές της καπιταλιστικής οικονομίας» αλλά ανάλογα με τις δυνατότητες της εποχής του 21ου αιώνα. 

Το ΚΚΕ αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να ενώσει τις λαϊκές και νεανικές διεκδικήσεις κάτω από το σύνθημα:

«ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, με δυνατό ΚΚΕ».


Το ΚΚΕ αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη για να αντιμετωπίσουμε την καταστολή, τις παρακολουθήσεις, την χειραγώγηση, για να αντιπαλέψουμε τη σάπια ιδεολογία, τα σάπια πρότυπα και θεωρίες του συστήματος, για να φωτίσει «το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό» το νου και την καρδιά μας. Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!

Όσο πιο δυνατό είναι το ΚΚΕ, τόσο πιο μεγάλες δυσκολίες θα έχει η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση. 

Οι δεσμοί του ΚΚΕ με τον λαό είναι δεσμοί αγώνων, θυσιών και αλληλεγγύης. Τους διευρύνουμε, τους κάνουμε πιο γερούς, δίνουμε με επιτυχία τις μεγάλες μάχες που είναι μπροστά μας.

Μπροστά στις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας το κόμμα μας, το ΚΚΕ με αισιοδοξία και αγωνιστική διάθεση ξεκινάει την προεκλογική του δουλειά με μια συνεστίαση που θα δώσει όχι μόνο κέφι αλλά και δυνάμωμα των δεσμών συντροφικότητας μεταξύ των μελών, των οπαδών και των φίλων ώστε το γενικό κάλεσμα για συσπείρωση που εξαγγέλει το ΚΚΕ να φτάσει ακόμη πιο μακριά και το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο θετικό για το λαό. 

Όλοι και όλες την Κυριακή 22/1/2023 στη μία το μεσημέρι στο «Ποταμάκι στον Αη Γιάννη. 

Θα χαιρετήσει ο Θανάσης Παφίλης μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και βουλευτής.

ΣέρρεςΟ Θανάσης Παφίλης στη συνεστίαση του ΚΚΕ στις Σέρρες

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Προμαχώνας Σερρών: Κατασχέθηκαν πάνω από 1200 λαθραίες συσκευασίες τσιγάρων

Ακόμα μια επιτυχία για την Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου...

Σέρρες: Ημερίδα Πολιτικής Προστασίας και άσκηση εκκένωσης σχολικού συγκροτήματος- video

Ενημερωτική ημερίδα και άσκηση Πολιτικής Προστασίας, στο Σχολικό Συγκρότημα...

«Αγανακτισμένοι» οι κάτοικοι από τις κακοτεχνίες και την λάσπη στο Φλάμπουρο Σερρών- video

Μεγάλη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Φλάμπουρου Δήμου...

Μοίρασε τη δημοσίευση:Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα