Γραφείο στη Φλόριντα άνοιξε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση από την ημέρα που αναχώρησε από τον Λευκό Οίκο και πέταξε για το εξοχικό του στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο του Παλμ Μπιτς. “Το γραφείο θα είναι υπεύθυνο για την διαχείριση της αλληλογραφίας του Ντόναλντ Τραμπ, των δημόσιων ανακοινώσεών του, των εμφανίσεών του και των δραστηριοτήτων του για την προώθηση των συμφερόντων των ΗΠΑ, αλλά και για τη συνέχιση της ατζέντας της πρώην κυβέρνησης μέσω ενεργειών και δημοσίων δράσεων ακτιβισμού”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για το νέο γραφείο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση έγινε την ίδια ημέρα κατά την οποία η Βουλή των Αντιπροσώπων παρέδωσε στην Γερουσία το κατηγορητήριο κατά του Ντόναλντ Τραμπ, που αναφέρει ότι υποκίνησε σε εξέγερση με ομιλία προς τους υποστηρικτές του πριν από τη εισβολή στο Καπιτώλιο, στις 6 Ιανουαρίου. Η δίκη του στη Γερουσία αναμένεται να ξεκινήσει στις 9 Φεβρουαρίου.

Στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του κατά την τελευταία ημέρα του στην προεδρία, την περασμένη Τετάρτη, ο Τραμπ είπε στους υποστηρικτές του: “Θα επιστρέψουμε με κάποιο τρόπο”. Υπενθυμίζεται ότι προτού παραδώσει την προεδρία ο Τραμπ είχε μιλήσει με συνεργάτες του σχετικά με την ίδρυση ενός νέου πολιτικού κόμματος που θα αποκαλείται “Πατριωτικό Κόμμα”, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal.

Δείτε παρακάτω πώς ήταν το γραφείο του στο Μανχάταν, στο Trump Tower. Τα πλάνα προέρχονται από την ξενάγηση της Washington Post στον χώρο το 2015

 

Πηγή enikos.gr

Views: 263