Ο Τσίπρας επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Θεσσαλονίκης;

Αναμονή για την κενή θέση στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές.

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν ανακοινώσει 19 υποψήφιους βουλευτές στο ψηφοδέλτιο της Α’ Θεσσαλονίκης. Μία θέση μένει κενή και αναμένεται να συμπληρωθεί μέσα στην ημέρα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

 

Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Γιάννη Σαρίδη δίνοντας την εντύπωση ότι με αυτόν καλύφθηκε η κενή θέση.

Όμως υπήρξε ταυτόχρονα και μετακίνηση του Σταύρου Παναγιωτίδη (συνεργάτη του Πρωθυπουργού στο Μαξίμου) από την Α’ Θεσσαλονίκης στο ψηφοδέλτιο της Α’ Αθήνας αφήνοντας πάλι κενή την μία θέση.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο ισχυρό σενάριο αυτή την ώρα είναι η κενή θέση να καλυφθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Στόχος είναι να ισχυροποιηθεί η προεκλογική εκστρατεία στη Βόρεια Ελλάδα και να σταλεί ένα μήνυμα συσπείρωσης καθώς οι «πληγές» από την Συμφωνία των Πρεσπών είναι μεγάλες και φάνηκαν στην κάλπη των ευρωεκλογών.

Ο Αλ. Τσίπρας έχει ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος σε Αχαΐα και Λάρισα αφήνοντας ανοιχτή την τρίτη εκλογική περιφέρεια. Στον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν πως σχετικές ανακοινώσεις θα υπάρξουν μέσα στην μέρα.

 

thessnews.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *