Πρόκειται για αστικά με τα οποία ενισχύεται ο Οργανισμός- Συνολικά βάσει σύμβασης θα προστεθούν 180 λεωφορεία στον υπάρχοντα στόλο
 
 
Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά 54 νέα οχήματα από αυτά που απέκτησε ο ΟΑΣΘ με την μέθοδο του leasing από τα συνολικά 180, όπως προβλέπει ο σχετικός διαγωνισμός, ταξινομήθηκαν σήμερα.
Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ότι τα 54 αυτά αστικά αναμένεται να βγουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως και αύριο.
Το κλίμα στα γραφεία του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης είναι πανηγυρικό, καθώς η ενίσχυση του υπάρχοντος στόλου αστικών που κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με τα παραπάνω λεωφορεία αναμένεται να φέρει γρήγορα αποτελέσματα.
Τα εν λόγω οχήματα θα ενταχθούν στα δρομολόγια τα οποία είναι ιδιαίτερα «επιβαρυμένα». Της ταξινόμησης προηγήθηκε τοποθέτηση ακυρωτικών μηχανημάτων και συστήματος τηλεματικής.
Σημειώνεται πως μέχρι σήμερα δεν έχουν βγει στους δρόμους όσα λεωφορεία ήρθαν στην πόλη από την αδελφοποιημένη στο δήμο Θεσσαλονίκης, Λειψία. Τα εν λόγω αστικά αγόρασε ο δήμος Θεσσαλονίκης και τα παραχώρησε στον ΟΑΣΘ.
 
Πηγή makthes.gr

Views: 75