Ένα απίστευτο επεισόδιο σημειώθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών ενός αστικού λεωφορείου.

Ο οδηγός του λεωφορείου διέκοψε το δρομολόγιο, άνοιξε τη μεσαία πόρτα και άρχισε να επιτίθεται σε έναν ηλικιωμένο επιβάτη. Από τα όσα ακούγονται στο βίντεο, την αντίδραση του οδηγού προκάλεσε το γεγονός ότι ο επιβάτης νωρίτερα έβρισε τη μάνα του.

Αφού του απευθύνεται με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, διακρίνεται στο βίντεο να τον σπρώχνει με το χέρι και στη συνέχεια ο ηλικιωμένος φαίνεται να μην είναι καλά. Εκείνη τη στιγμή, ο ηλικιωμένος προσπαθεί να κατέβει από το λεωφορείο με τον οδηγό να μην τον αφήνει και να τον πιέζει να μείνει μέσα μέχρι «να γίνει καλά». «Μπες να σε δουν οι άνθρωποι ότι είσαι καλά. Δεν κατεβαίνεις, δεν θα σε πληρώνω και για καινούργιο» ακούγεται να λέει ο οδηγός.

Στο τέλος του βίντεο μάλιστα ο οδηγός αντιλαμβάνεται πως ένας επιβάτης βιντεοσκοπεί το περιστατικό και του λέει: «Βίντεο τραβάς; Τώρα θα σου πω και σένα».

Το βίντεο δημοσίευσε η σελίδα του Facebook “Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη”. Η σελίδα υποστηρίζει ότι το βίντεο τραβήχτηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Δείτε το βίντεο:

πηγή thestival.gr


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.