Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

Κάλεσμα ανθρωπιάς προς όλα τα μέλη της απευθύνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης με αφορμή την τραγωδία στην ανατολική Αττική.

 

 

Με ανακοίνωσή της η ΕΑΥΘ καλεί όσους αστυνομικούς έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα μεταφερθούν στη πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής.

 

 

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 15:00 μέχρι την Παρασκευή, στα γραφεία της Ένωσης (Αριστοτέλους 12). 

 

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑΥΘ:

 

 

“Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένα εθνικό δράμα, με απροσδιόριστο ακόμα το μέγεθος της καταστροφής.

Ώρα με την ώρα ξεδιπλώνεται ένας μακάβριος απολογισμός από τα πολλαπλά πύρινα μέτωπα σε Ανατολική και Δυτική Αττική που κατάφεραν ένα εκτεταμένο και φονικό πλήγμα στην χώρα μας.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εκφράζει την θλίψη και την οδύνη της στους συγγενείς των θυμάτων.

Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας, οι οποίοι με κίνδυνο ζωής και αξιοποιώντας τα μέσα που διαθέτουν, δίνουν σκληρή μάχη για την διάσωση συμπολιτών μας και τον περιορισμό των πυρκαγιών.

Για να αντιμετωπίσουμε αυτήν την τραγική καταστροφή, όλοι πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, και έμπρακτα να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες συμπολίτες μας με ομοψυχία και αλληλεγγύη.

Η Ένωσή μας απευθύνει κάλεσμα, σε όλους τους Αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης, για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης που θα μεταφερθούν στις πυρόπληκτες περιοχές.

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται κάθε ημέρα, και ώρες 10:00 – 15:00, στα γραφεία της Ένωσης (Αριστοτέλους 12).

Όσοι θέλουν να συνδράμουν στην πρωτοβουλία της Ένωσης μπορούν να προσέρχονται απευθείας στα γραφεία, και για τυχόν απορίες να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310525510”.

 

[thestival.gr]

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *