- Διαφήμιση -

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για τη “χτυπημένη” Αφροδίτη της Καρολάιν προκάλεσαν χαμό στα social media (φωτο)

Οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για τη “χτυπημένη” Αφροδίτη της Καρολάιν προκάλεσαν χαμό στα social media

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Λίτσα Πατέρα που ανέλυσε τον αστρολογικό χάρτη της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, και είπε πως όπου και να ζούσε η κοπέλα θα είχε την ίδια τραγική κατάληξη καθώς η Αφροδίτη (πλανήτης στον αστρολογικό χάρτη) ήταν πολύ “χτυπημένη”.

 
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό YouWeekly, αποσπάσματα της οποίας αναμετέδωσε η εκπομπή του Open “Καλοκαίρι #not”, η Λίτσα Πατέρα είπε ότι μετά το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά είδε τον χάρτη της Καρολάιν όπως και του πιλότου: “Κοιτάζοντας τον χάρτη της παρατήρησα ότι η Καρολάιν και σε άλλη χώρα να βρισκόταν, στην Αλάσκα για παράδειγμα, πάλι την ίδια κατάληξη θα είχε, γιατί η Αφροδίτη της ήταν πολύ “χτυπημένη”. Φαινόταν πολύ έντονα ότι ο έρωτας της ζωής της θα την οδηγούσε σε ένα τραγικό τέλος”.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις από τους χρήστες των social media που σχολίασαν το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης.

Πηγή thestival.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version