Οι Σερραϊκές επιχειρήσεις στην 28η Agrotica 2020 (video)

Οι Σερραϊκές επιχειρήσεις στην 28η Agrotica 2020

«Η φετινή 28η Agrotica που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από τις 30 Ιανουαρίου έως και σήμερα 2 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ, με τις συμμετοχές να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ».

 

Οι 2.077 εκθέτες της φετινής έκθεσης προέρχονται από την Ελλάδα και άλλες 45 χώρες, με τη φετινή ζήτηση να έχει καλύψει και το «τελευταίο τετραγωνικό μέτρο του εκθεσιακού κέντρου»

Την έκθεση επισκέφθηκαν 550 ξένοι προσκεκλημένοι και εμπορικοί επισκέπτες από 21 χώρες.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκθεσιακή εκδήλωση του κλάδου της αγροτικής οικονομίας των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου και συγκαταλέγεται στις πρώτες εκθέσεις του αγροτικού τομέα της Ευρώπης. Διοργανώνεται από το 1985 από τη ΔΕΘ – HELEXPO στο διεθνές εκθεσιακό της κέντρο στη Θεσσαλονίκη, όπου καλύπτει 60.000 τ.μ. εκθετηρίου χώρου.

Στην Agrotica συμμετέχουν όλες οι μεγάλες βιομηχανίες και επιχειρήσεις του κλάδου εκπροσωπώντας την καινοτομία, τις νέα τεχνολογίες και κάθε νέα εξέλιξη σε μηχανήματα, εφόδια και εξοπλισμούς

Την δυναμική τους παρουσία στον χώρο της έκθεσης έχουν και Σερραϊκές επιχειρήσεις που προσέλκυσαν πλήθος επισκεπτών.

Φυσικά και το Επιμελητήριο Σερρών ήταν παρόν σε αυτή την μεγάλη έκθεση με το δικό του περίπτερο.

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version