7.1 C
Serres

ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Date:

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας, Πολιτιστικής και Κοινωνικής δράσης της Ομοσπονδίας Σερραικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης την Κυριακή  7 Μαΐου 2017, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της Δ.Ε.Θ.
02

Η εκδήλωση άνοιξε όμορφα με την υπέροχη χορωδία του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσ/νίκης.


0328129


Χαιρετισμούς απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.Ανθιμου, ο πανοσιολογιότατος Σερραίος αρχιμανδρίτης κ.Χριστόφορος, η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ.Απόστολος Τζιτζικώστας,  ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρ. βουλευτής κ. Ευγένιος Χαϊτίδης, ο πρ. Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σαρακατσάνων Σερραίος Γιώργος Μουτσιάνας, ο πρ. Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σερραίων Λάρισας κ.Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Όλοι ευχήθηκαν στην Ομοσπονδία να συνεχίσει να προσφέρει το πολύτιμο πολιτιστικό της έργο για πολλά ακόμη χρόνια και να έχουμε τη χαρά να γιορτάζουμε πολλές ακόμη τέτοιες επετείους. 
Μηνύματα έστειλαν ο Βουλευτής του νομού Σερρών κ. Μιχάλης Τζελέπης , ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Θόδωρος Καράογλου και ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Ιωάννης Μωυσιάδης.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννης Νούλης παρουσίασε  οπτικοακουστικά τη δράση της Ομοσπονδίας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα και ακολούθησαν οι ομιλίες από τον κ. Παρασκευά Σοφιδιώτη, συντ. δικηγόρου πρ. Αντ/δρο της Ομοσπονδίας και επί σειρά ετών Πρόεδρο του Συλλόγου Σερραίων Θεσ/νίκης με θέμα «Η αναγκαιότητα δημιουργίας της Ομοσπονδίας και τα δέκα πρώτα χρόνια λειτουργίας της» και της κ. Βασιλικής Παπαγεωργίου – Σπάση, συντ. Εκπαιδευτικού, Αντ/δρο της Ομοσπονδίας και Πρόεδρο του Συλλόγου Σιδηροκαστρινών Θεσ/νίκης με θέμα «Η σημασία των Πολιτιστικών Συλλόγων και ο προβληματισμός για τη βιωσιμότητά τους»

05

Βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι ιδρυτικοί Σύλλογοι της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι Σύλλογοι :
06ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΓΙΣΤΙΑΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΩΣΗ ΑΛΙΣΤΡΑΤΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΠΕΛΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΡΜΙΣΤΙΑΝΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ «Ο ΒΙΟΤΟΠΟΣ», ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΙΓΡΙΤΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΒΙΣΑΛΤΗΣ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΝΙΚΟΚΛΕΙΑΝΩΝ ΣΕΡΡΩΝ  «Η ΕΝΩΣΗ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΝΤΑΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΤΡΙΤΣΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  «ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΝΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ», ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΤΟΧΩΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΤΕΡΠΝΗ» και ο   ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΥΜΝΙΚΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
07


Η εκδήλωση έκλεισε με το υπέροχο χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης το οποίο χόρεψε μακεδονικούς χορούς.
Την όλη παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο ταμίας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ.Αλέκος Τσελεπής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Παύλος Κεσόγλου, ο πρ. Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Δημήτρης Πανοζάχος, ο Πρόεδρος της ΕΜΕΙΣ Σερρών κ. Δημήτρης Δημούδης,  ο πρ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Γαρούφας, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παύλου Μελά κ. Κώστας Στούπας, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Γ.Α κ. Ευάγγελος Φυλακτός, ο Τοπικός Σύμβουλος Αμπελοκήπων και Πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύη Σερραίος κ.Ιωάννης Βενετικίδης .


Επίσης τίμησαν την εκδήλωση με εκπροσώπους εκτός από του βραβευομένους Συλλόγους και οι Σύλλογοι : Γαζωριωτών Θεσσαλονίκης, Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Παπά Θεσσαλονίκης, Ευκαρπιωτών Θεσσαλονίκης, Μεσολακκιωτών Θεσσαλονίκης, Ν. Σουλίου, Σησαμιωτών Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος Σερραίων Λάρισας.

Συγκινητική υπήρξε η παρουσία όλων σχεδόν των τότε Προέδρων των Σερραϊκών Συλλόγων που ίδρυσαν την Ομοσπονδία, καθώς επίσης και των μελών των πρώτων Διοικητικών Συμβουλίων της Ομοσπονδίας. 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕΡΡΑΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕλλάδαΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΚΩΝ...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Απολογούνται σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 14χρονης στη Νέα Σμύρνη

Απολογίες για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 14χρονης...

Στην ανακρίτρια σήμερα ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο για βιασμούς ανήλικων μαθητριών του

Το κατώφλι της 14ης τακτικής Ανακρίτριας θα περάσει μετά...

«Καλάθι του Πάσχα» και «Καλάθι του νονού»: Τι θα περιλαμβάνουν

Σε εφαρμογή πρόκειται να τεθεί από την Τετάρτη 29...

Πάνος Νάτσης: Οι συγκλονιστικές αναρτήσεις της συντρόφου του και οι «Σέρρες» που δεν πρόλαβε να δει

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ η σειρά “Σέρρες” του Γιώργου...

Μοίρασε τη δημοσίευση:Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα