Οι τελευταίες στιγμές του Βορειοηπειρώτη που σκοτώθηκε από τους Αλβανούς αστυνομικούς(VIDEO)Είναι οι τελευταίες στιγμές του Έλληνα ομογενή, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο να κρατά όπλο στα χέρια του – Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας διακρίνεται σε

 

ερασιτεχνικές εικόνες μέσα από ένα καφενείο – Ακούγονται πυροβολισμοί, ωστόσο από την συγκεκριμένη λήψη δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα – Το μόνο βέβαιο είναι πως πρόκειται για τα τελευταία λεπτά της ζωής του

Green Cola
elections
NIKOS ZAPARAS
ΒΛΑΧΟΣ
Kompoloi
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Είναι οι τελευταίες στιγμές πριν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας πέσει νεκρός από τα πυρά των ανδρών των αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων.

 


Κωνσταντίνος Κατσίφας: Οι τελευταίες του στιγμές

 

Το βίντεο έχει τραβηχτεί μέσα από ένα καφενείο. Διακρίνεται ο Κωνσταντίνος Κατσίφας να βγαίνει από ένα σπίτι στο οποίο υπάρχουν ελληνικές σημαίες. Φορά στρατιωτική μπλούζα και καπέλο στο κεφάλι.

 

 

Κρατά ένα όπλο και «καλύπτεται» πίσω από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ακούγονται πυροβολισμοί. Τουλάχιστον τέσσερις.

 

Από το βίντεο, ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει σαφές αν όλοι (ή έστω κάποιοι) πυροβολισμοί προέρχονται από το όπλο του ομογενούς, ή από των Αλβανών αστυνομικών.

 

Όσοι είναι μέσα στο καφενείο έχουν πανικοβληθεί. Κάποιος ακούγεται να ζητά από άλλους να καλέσουν την αστυνομία.

 

Το πιο σοκαριστικό; Δευτερόλεπτα πριν ο Κωνσταντίνος Κατσίφας διασχίσει τον δρόμο, φαίνονται τουλάχιστον τρία παιδιά να περνούν από το σημείο όπου στιγμές αργότερα οι σφαίρες… έκαναν βόλτες!

 

 

 

 

 

[seleo.gr]

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *