Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Ονόματα

Πραγματοποιήθηκε Κυριακή 14 του Απρίλη η εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σωτήρης Αβραμόπουλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Σερρών Παύλος Φαρμάκης παρουσίασαν το πρόγραμμα της Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Σωτήρης Αβραμόπουλος

  

 

Ο Παύλος Φαρμάκης κάλεσε τους ψηφοφόρους να μη περιορίζουν την προσοχή τους μόνο στα απλά καθημερινά που προβάλλονται και από όλους τους άλλους υποψηφίους αλλά να επικεντρώσουν και στο γενικότερο πολιτικό πλαίσιο που διαμορφώνει και τον τρόπο ζωής του καθενός και τη λειτουργία του κάθε Δήμου που μετατρέπεται σε φοροεισπράκτορα και εργαλείο αυτού του συστήματος.

 

Ανέφερε χαρακτηριστικά «…οι δήμοι και η τοπική αυτοδιοίκηση που λέγαμε παλιά, έχει αλλάξει χαρακτήρα, εδώ και καιρό, και στην ουσία αποτελεί το μακρύ χέρι της εκάστοτε κυβέρνησης που υλοποιεί πρώτη την αντιλαϊκή πολιτική αλλά είναι και το χέρι που μπαίνει τελευταίο στην τσέπη του λαού για να αρπάξει και τα τελευταία ψίχουλα που του έχουν απομείνει».
Αναφέρθηκε στην άκαρπη προσπάθεια των άλλων υποψηφίων να φανούν διαφορετικοί μεταξύ τους και τελικά είναι τόσο ίδιοι που συνεργάτες τους μεταπηδούν από συνδυασμό σε συνδυασμό και στα κύρια πολιτικά θέματα από κοινού σιωπούν

 

Είπε χαρακτηριστικά: «Την ίδια περίοδο που τα αλισβερίσια υποψηφίων που μεταπηδάν από τον ένα συνδυασμό στον άλλο, προσπαθούν να δείξουν ότι διαφέρουν μεταξύ τους οι συνδυασμοί και έχουν διαφορετικό πρόγραμμα.

Στο πολύ πρόσφατο όμως παράδειγμα της επίσκεψης του πρέσβη της Αμερικής, κανένας από αυτούς δεν τόλμησε να ψελλίσει κάτι. Μιλάμε για έναν εκπρόσωπο ενός δολοφονικού μηχανισμό, πρωτεργάτη της συμφωνίας των Πρεσπων, που όπως έχουμε καταγγείλει έχει πάρει απόφαση ότι θα χρησιμοποιήσει δήμους και περιφέρειες για να μπορέσει να αλλάξει την γνώμη του ελληνικού λαού».

 

Και έκλεισε τονίζοντας «Ο λαός Να μην τους δώσει πολιτικό συγχωροχάρτι γιατί έτσι θα αξιοποιηθεί την επόμενη μέρα από αυτές τις δυνάμεις εις βάρος του».

 

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

 

Γεννήθηκε το 1974 στις Σέρρες και εργάζεται ως αποκλειστική στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Είναι μέλος του συλλόγου  αποκλειστικών Ν. Σερρών. Τέλειωσε το ΤΕΕ Νοσηλευτικής και σπούδασε αισθητικός

 

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1974. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Είναι Εμποροϋπάλληλος και μέλος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Ν. Σερρών

 

ΜΑΝΔΑΝΑΣ ΖΗΣΗΣ

Γεννήθηκε το 1981 στις Σέρρες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη χρηματοοικονομική και μεταπτυχιακού στην οικονομετρία και τις ποσοτικές μεθόδους. Ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως στατιστικολόγος και εκπαιδευτικός ΙΙΕΚ. Δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Εργαζομένων στα Φροντιστήρια και Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης – Βορείου Ελλάδος.

 

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Συνταξιούχος Γεωπόνος του Δημοσίου. Υπηρέτησε στην Διεύθυνση Γεωργίας Αλεξανδρούπολης (Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης Σαμοθράκης) αρχικά και Σερρών στη συνέχεια, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Από το 2003 συμμετοχή στον αγώνα των κατοίκων Παλαιοκάστρου και Μελενικιτσίου, κατά της παραβίασης της νομιμότητας στο θέμα της χωροθέτησης του ΧΥΤΑ Σερρών, στη Νεράϊδα.

Από το 2013 μέλος της Πρωτοβουλίας Σερραίων Πολιτών, κατά του σχεδιασμού κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) με ΣΔΙΤ.

Από το 2016, πρόεδρος του νεοσυσταθέντος Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (ΠΡΟΠΕΣΕΡ), που ήταν και ο μοναδικός από τους φορείς και τους πολίτες της ΠΕ Σερρών, ο οποίος έκανε γραπτή και προφορική παρέμβαση κατά της απαράδεκτης Νέας Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την ΜΕΑ, που τέθηκε σε διαβούλευση και εκκρεμεί ακόμα η έκδοση της σχετικής Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων.

 

ΜΠΟΥΓΔΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

 

Γεννήθηκε το 1957 στο Ροδολίβος Σερρών όπου και κατοικεί. Είναι Κτηνοτρόφος και αυτοαπασχολούμενος Κρεοπώλης.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΘΕΜΗΣ)

Γεννήθηκε  το 1975 στις Σέρρες, όπου και κατοικεί. Ελεύθερος επαγγελματίας, στον κλάδο του μετάλλου. Πτυχιούχος πληροφορικής, με μεταπτυχιακό στο MBA. Μέλος του ΕΟΣ (Ορειβατικός Σύλλογος Σερρών), μέλος στον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό, μέλος σε ερασιτεχνικό σωματείο ορεινού τρεξίματος. Υποψήφιος με την Λαϊκή Συσπείρωση από τις εκλογές του 2006 έως και σήμερα και υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΚΕ στο Νομό Σερρών το 2009.

 

ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΝΤΙΝΑ)

Γεννήθηκε το 1972. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Κατοικεί στις Σέρρες. Τέλειωσε το τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Σερρών. Είναι ξενοδοχοϋπάλληλος και μέλος του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Ν. Σερρών.  Είναι μέλος του ΔΣ Μαραθωνοδρόμων Ν. Σερρών. Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ν. Σερρών και μέλος του ΚΚΕ.

 

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

Γεννήθηκε το 1981στο Αιγάλεω Αττικής και κατοικεί στο Φλάμπουρο Σερρών. Είναι παντρεμένος και είναι πατέρας ενός παιδιού. Είναι εργάτης στα ΕΛΠΕ.

 

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

Γεννήθηκε στις Σέρρες το 1965, είναι παντρεμένος με 3 παιδιά. Εργάζεται ως υπάλληλος στο Δήμο Σερρών στο τμήμα καθαριότητας. Είναι μέλος του ΔΣ Εργαζομένων ΟΤΑ από το 2001.  

 

ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΕΡΜΟΦΥΛΗ (ΦΙΛΙΩ)

Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την Λαϊκή Συσπείρωση. Γεννήθηκε και κατοικεί στις Σέρρες. Εργάζεται στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σερρών και είναι τελειόφοιτος της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών –Ελληνικός Πολιτισμός του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Ήταν Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Σερρών με την Λαϊκή Συσπείρωση κατά την περίοδο 2011-2014 και υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Δραστηριοποιείται στο εργατικό κίνημα και στον Σύλλογο γυναικών Σερρών.

 

ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ (ΕΦΗ)

Γιατρός παθολόγος, 34 ετών. Γεννήθηκε στις Σέρρες .Το 2010 αποφοίτησε από το τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών του Νοσοκομείου Σερρών και της Ένωσης νοσοκομειακών Γιατρών Θεσσαλονίκης. Υποψήφια με την Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφια Βουλευτής με το ΚΚΕ στο Νομό Σερρών. Είναι μέλος του ΚΚΕ.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *