Οκτώ ρωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις αν είσαι έτοιμη να παντρευτείςΕίσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου και να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας; Παρακάτω θα δεις 8 ερωτήσεις που αξίζει να κάνεις στον εαυτό σου και να απαντήσεις ήρεμα και λογικά πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση.

 

1. Προσπαθεί ο αγαπημένος σου να σε κινητοποιήσει ώστε να βγάζεις προς τα έξω τον καλύτερό σου εαυτό;

2. Έχεις αποδεχτεί τον καλό σου όπως ακριβώς είναι; Έχει αποδεχτεί εκείνος εσένα ή προσπαθείτε να αλλάξετε ο ένας τον άλλον;

3. Θεωρείς πως ξέρεις πλέον καλά τον εαυτό σου και τα θέλω σου; Αν δεν ξέρεις τον ίδιο σου τον εαυτό πώς θα καταφέρεις να γνωρίσεις καλά έναν άλλον άνθρωπο;

4. Νιώθεις ευτυχισμένη μέσα σε αυτή τη σχέση; Δεν είναι υποχρέωση του συντρόφου σου να σε κάνει μονίμως ευτυχισμένη αλλά είναι υποχρέωση και των δύο σας να κάνετε ο ένας τον άλλον να νιώθει ασφάλεια και ηρεμία. Αυτά είναι δύο συστατικά που μπορούν να φέρουν την αρμονία, αρκεί να υπάρχει επίσης σωστή επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι.


5. Νιώθεις ποτέ παγιδευμένη; Είναι πολύ σημαντικό πράγμα να νιώθεις ελεύθερη μέσα στη σχέση σου! Αν νιώθεις ότι ο σύντροφός σου σού στερεί την ελευθερία σου τότε θα πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό. Ο γάμος πάντως δεν είναι η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

6. Υπάρχει κάτι που κάνεις και σας κρατάει πίσω στη σχέση σας;

7. Νιώθεις πως η σχέση σας έχει ισορροπία; Μια σχέση για να είναι πετυχημένη πρέπει να υπάρχει σε αυτήν απόλυτη ισορροπία. Οι τσακωμοί και οι εντάσεις είναι μέσα στο παιχνίδι αρκεί να μην είναι σε καθημερινή βάση και να μην υπάρχουν πολύ μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων.

8. Περνάτε ευχάριστα τον χρόνο σας μαζί ή ψάχνετε ευκαιρίες για να είστε χωριστά παρέα με τους φίλους σας;

Πηγή: faysbook.gr

Tags:

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *