Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ (video)

Ολοκληρώθηκαν στις 21 Απρ 2019 το απόγευμα οι εργασίες του 1ου Τακτικού Συνεδρίου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ με κεντρικό σύνθημα “Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”.

 

Στην κεντρική ομιλία του αλλά και στην ομιλία του προς την νέα Κεντρική Επιτροπή ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ Φαήλος Κρανιδιώτης υπογράμμισε την σημασία των επερχόμενων Ευρωεκλογών και την δέσμευση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για την καταγγελία της Συμφωνίας των Πρεσπών και της Συνθήκης του Μαρακές.

 

 

  

 

 

Στηλίτευσε τις συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις της κυβέρνησης στους διαφωνούντες πολίτες, που αρνούνται να συμβιβαστούν με το έγκλημα των Πρεσπών και αναφέρθηκε στις συμμαχίες της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ με τις ανερχόμενες δυνάμεις της πατριωτικής Δεξιάς που θα ανατρέψουν το διεφθαρμένο καθεστώς των Βρυξελλών υπέρ μιας συμμαχίας ελεύθερων Εθνών – Κρατών, ενάντια στο επιδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό και την κατάλυση της Εθνικής Ταυτότητας και μιας αποτυχημένης συνταγής στην οικονομία που 10 χρόνια τώρα παράγει όλο και χειρότερα αποτελέσματα. Κάλεσε δε τους πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, να συστρατευθούν μαζί της για να ανακτήσουμε την Πατρίδα μας

 

Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ παρουσίασε επίσης τους 32 από τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκε και το νέο Καταστατικό του κόμματος, με τροποποιήσεις που αναλύθηκαν από τον εισηγητή Χρήστο Χρηστίδη και εγκρίθηκαν από την απόλυτη πλειοψηφία των συνέδρων

Τέλος με μυστική ψηφοφορία και σε πνεύμα απόλυτης σύμπνοιας και ενότητας Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Φαήλος Κρανιδιώτης και Γενικός Γραμματέας ο Χρήστος Χρηστίδης.

Στην Κεντρική Επιτροπή εξελέγησαν ως μέλη:

Αλειφτήρας Ιωάννης, Αλέξης Κωνσταντίνος, Βεργίνη-Μόσχη Θεοδώρα, Βλάχος Γεώργιος, Γκούρλας Κωνσταντίνος, Γκριτζάνης Χρήστος, Γούλα Βασιλική, Γούλας Γεώργιος, Δημητρόπουλος Νικόλαος, Δημολιός Φιλήμων, Ζάννας Κωνσταντίνος, Ζάχος Κωνσταντίνος, Ιωσηφίδης Νικόλαος, Καλυμνίου Αντώνιος, Καπλάνης Νικόλαος, Καραθανάσης Δημήτρης, Καραλάζος Δημήτρης, Καραλάζος Πέτρος, Καράμπελας Παναγιώτης, Καραποστόλου Γεώργιος, Κατσίμπελης Αθανάσιος, Κώσση Ρένα, Κωστόπουλος Ηλίας, Μαγειρόπουλος Ανδρέας, Μάστορα Ιωάννα, Μελετιάδης Κώνσταντίνος, Μηνόπετρας Χαράλαμπος, Παλάζης Γεώργιος, Παλάσκας Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Παπαλαζάρου Παναγιώτης, Ράλλη Ιωάννα, Σκαπινάκης Θεόδωρος – Ορέστης, Σοφούλης Αναστάσιος, Στάγγος Χρήστος, Σταύρακας Μιχάλης, Στρωματιάς Ηλίας , Τζάνη Μαρία, Τζωρτζόπουλος Γεώργιος, Τσελεκίδης Γιάννης, Φαραντάτος Αναστάσιος, Χατζή Αντωνία , Ψωμιάδης Χαρίλαος.

Το χθεσινό 1ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δεξιάς οριοθέτησε την αρχή της νικηφόρου πορείας του κόμματος. Διεξήχθη μέσα σε ένα πραγματικά πολιτισμένο περιβάλλον πρωτόγνωρο για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας. Η άρτια οργάνωση, οι εισηγήσεις, και η συμβολική παρουσία των κυρίων Καπερνάρου, Τσιάρτα και Στηβ Λάλα εμπλούτισε την πλειάδα των εξαιρέτων συμμετεχόντων. Η ποιότητα του ευρωψηφοδελτίου που παρουσίασε ο Πρόεδρος καταδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για επιτυχία στις επερχόμενες ευρωεκλογές με συμμάχους την ευρωπαϊκή ομάδα της “Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας”.

 

Για το συνέδριο της Νέας Δεξιάς μίλησε στο Επιλογές ο Γιώργος Παλάζης

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *