- Διαφήμιση -

Ομόφωνα Καραθανάσης και τευτλοπαραγωγοί αποφάσισαν την λειτουργία του Ζαχαρουργείου των Σερρών(video)

Ομόφωνα Καραθανάσης και τευτλοπαραγωγοί αποφάσισαν την λειτουργία του Ζαχαρουργείου των Σερρών(video)

Στις εγκαταστάσεις των δύο ζαχαρουργείων Πλατέος και Σερρών βρέθηκαν σήμερα το πρωί τευτλοπαραγωγοί της χώρας μαζί με τον  πρόεδρο της Royal Sugar Χρήστο Καραθανάση.

 

Είναι εικόνες από το εργοστάσιο Ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας. Ο πρόεδρος της Royal Sugar κος Χρήστος Καραθανάσης από νωρίς το πρωί ξεναγεί όλους τους εκπροσώπους των τευτλοπαραγωγών , γιατί όπως λέει δέχεται πιέσεις να το ανοίξει. Ωστόσο κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

 

Οι τευτλοπαραγωγοί αντικρίζουν εικόνες εγκατάλειψης και ο κος Καραθανάσης αποφασισμένος τους εξηγεί και παράλληλα τους δείχνει πώς έχει η κατάσταση και μάλιστα τους φέρνει και απλά παραδείγματα

Λίγο αργότερα, όλοι μαζί, ομόφωνα, αποφασίζουν ότι το εργοστάσιο στο Πλατύ δεν μπορεί να λειτουργήσει

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Royal Sugar μεταφέρει τους παραγωγούς στο εργοστάσιο των Σερρών και τότε η κατάσταση είναι ξεκάθαρη.

Όπως μόνο η τηλεόραση ΕΠΙΛΟΓΕΣ κατέγραψε, οι τευτλοπαραγωγοί δηλώνουν ότι το ζαχαρουργείο των Σερρών είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση για να λειτουργήσει και δηλώνουν παρών ως προς την παραγωγή ζάχαρης.

Πάντως όλοι οι εκπρόσωποι των τευτλοπαραγωγών μαζί με τον κύριο Καραθανάση θα μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να εκθέσουν στους αρμόδιους υπουργούς τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες στην παραγωγή της ζάχαρης τόσο κατά την περσινή όσο και τη φετινή χρονιά.

 

 

 

Exit mobile version