Παναγιώτης Σπυρόπουλος: “Ο πρόεδρος της καρδιάς μας” Δείτε το βιογραφικό του (video)

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος είναι υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα

 

Ο πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω του Πρωτοδικείου Σερρών, κατοίκου Σερρών

Είναι ηλικίας 53 ετών, γεννήθηκε στον Προβατά Σερρών και αποφοίτησε από τη νομική σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ ασκεί τη δικηγορία από το 1996.

 

 

 

 

 

Από το 2002 ως το 2005 ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, όπου επανεξελέγη στις αρχαιρεσίες του 2014. Από το 2006 μέχρι σήμερα έχει εκλεγεί τρεις φορές πρόεδρος του δ.σ. του Λογαριασμού Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας των Δικηγόρων Σερρών (Λ.Ε.Α.Δ.Σ.), ενώ σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου

 

Εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές και συμμετείχε σε διαφόρους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της πόλης των Σερρών (Εύξεινος Λέσχη Σερρών, Σύλλογος Πελοποννησίων Ν. Σερρών, Αθλητικός Σύλλογος Ποντίων και στον Σερραϊκό Όμιλο Αντισφαίρισης ως Πρόεδρος).

 

Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο 14 ετών.

Είμαι στέλεχος της Super League Ελλάδος από της ιδρύσεώς της έως και σήμερα.

Μέλος της Νέας Δημοκρατίας από το 1981 με συνεχή παρουσία στις κομματικές οργανώσεις (ΜΑΚΚΙ, ΟΝΝΕΔ, ΔΑΠ).-
Διετέλεσα Συντονιστής Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης του Κόμματος από το έτος 2004 έως το 2009.-
Από το βήμα των τοπικών τηλεοπτικών μέσων έχω εμφανισθεί και στηρίξει πολλάκις τις θέσεις του κόμματος μέχρι και σήμερα.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2010 ήταν  υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον συνδυασμό με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και έλαβε 9.500 ψήφους ως νέος υποψήφιος, ενώ στην πόλη των Σερρών ήρθε πρώτος στην προτίμηση των ψηφοφόρων.

Στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014 εξελέγη  Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» του Απόστολου Τζιτζικώστα και  05-03-2017  με ευρύτατη αποδοχή Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρώτος εκτός Θεσσαλονίκης που καταλαμβάνει αυτήν την θέση.

 

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version