Με 5 Αθλητές συμμετείχε ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ στον προτελευταίο αγώνα της χτυπημένης από το ιό αγωνιστικής χρονιάς.
 
Κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω ζέστης αγωνίστηκαν όλοι οι συμμετέχοντες .
 
Πρωταγωνιστής για την ομάδα μας ο μικρός Κουλακίδης Χρήστος που συνεχίζει μια παράδοση τίτλων στις Κ11 και Κ13 από τους Ρακιτζή και Κωνσταντινίδη τα 4 τελευταία χρόνια . Νικητής στο απλό όπου δεν αμφισβητήθηκε η κυριαρχία του και δεύτερος στο διπλό με ζευγάρι από το Σιδηρόκαστρο τον Σαρουγιαννίδη Ι. σε ένα δραματικό 3ο σετ 23-21 από τα αδέρφια Πέγιου ΕΑΤΕΚ Θεσσαλονίκης .
 
Η Πετρόβαλη Ευαγγελία στην 2η συμμετοχή της σε πανελλήνιους αγώνες έφτασε στην 8αδα στο απλό και στην 3η θέση στο διπλό με ζευγάρι από Θεσσαλονίκη . Πρώτη συμμετοχή για τον Λιβανό Νικόλαο και Δράμπα Νικόλαο ( μικρός στην κατηγορία ) με ελπιδοφόρα αγωνιστικά μηνύματα .
Το διήμερο 25,26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο πρωτάθλημα της χρονιάς στο Σιδηρόκαστρο της κορυφαίας κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών και της Κ17

Πανελλήνιο Seniors +35 , +50

1 Χάλκινο η Χαριτίδου
Με 1 μετάλλιο επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη η Χαριτίδου Σωτηρία από αυτούς τους αγώνες . Η αλλαγή στον τρόπο προπόνησής της έφερε αποτελέσματα .
Αν και αθλήτρια των παραολυμπιακών αγωνισμάτων συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες και είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία . Τώρα στόχος της είναι το Πανευρωπαϊκό της Ιρλανδίας εφόσον πραγματοποιηθεί .
 
 

 

Views: 28