Στον Πανσερραϊκό θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται ο Στέργιος Τσιμίκας, με τον έμπειρο, αλλά και ταλαντούχο, Σερραίο μέσο, ν’ ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας του, με τα ”Λιοντάρια”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Π.Α.Ε.:

“Η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον Στέργιο Τσιμίκα. Το νέο συμβόλαιο του έμπειρου μέσου, θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης του Πανσερραϊκού παραμένει ο Στέργιος Τσιμίκας, που αγωνίζεται με επιτυχία σε όλες τις θέσεις, της μεσαίας γραμμής. Σερραίος στην καταγωγή και γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1994, ο Τσιμίκας είναι «Λιοντάρι» απο μικρό παιδί και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία, γεμάτη με επιτυχίες στον Πανσερραϊκό μας”!

”Παρελθόν” ο Γεωργιάδης

”Τίτλοι τέλους” για Πανσερραϊκό και Γιώργο Γεωργιάδη, με τον χαρισματικό μεσοεπιθετικό ν’ αποχωρεί από τους ”κόκκινους”.

Ο Γεωργιάδης, με δύο θητείες στον Πανσερραϊκό, άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του, προσφέροντας στον Σύλλογο, ενώ μαζί με τον Δημήτρη Γκούρτσα και τον Στέργιο Τσιμίκα, αποτέλεσαν τα αγαπημένα ”παιδιά” της κερκίδας, αλλά και τους ”στυλοβάτες”, στην προσπάθεια του Πανσερραϊκού για επάνοδο, στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με τη ματιά των Red Lions


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 141