Πανσερραϊκός Κρι Κρι: Η ώρα των εφήβων με στόχο τον μεγάλο τελικό!

Μπορεί ο ιστορικότερος σύλλογος του νομού μας να έχει πάνω από 50 χρόνια ζωής, ωστόσο το (νέο) αντρικό του τμήμα μπάσκετ, ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι μετρά λιγότερο από δύο χρόνια!

 

Με όραμα, τεχνογνωσία, σχεδιασμό και υπομονή η διοίκηση της ομάδας χτίζει κομμάτι-κομμάτι ένα στέρεο οικοδόμημα που θα ελκύει και θα εμπνέει κάθε Σερραίο φίλαθλο!

 

Στη σύντομη χρονικά πορεία αυτής της ομάδας οι πρώτες διακρίσεις δε άργησαν να έρθουν. Από πέρυσι ακόμη πρωτοπόρο τμήμα μεταξύ όλων ήταν το «εφηβικό» που κέρδισε πανάξια την πρωτιά στον νομό Σερρών και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του Final 4 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Μια παρέα «ξεχασμένων» παικτών που οι μισοί από αυτούς ήταν τελειόφοιτοι λυκείου (και τα κατάφεραν όλοι στο τέλος με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις!), αλλά και κάποιοι που από την πρώτη ημέρα πήραν το βάπτισμα στην αντρική ομάδα, έβγαλε πρώτη το «λιοντάρι» ξανά στο μπασκετικό προσκήνιο!

 

Οι έφηβοι του Πανσερραϊκού Κρι Κρι κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη την κορυφή του Α’ Ομίλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αυτή τη φορά με τον πιο εμφατικό τρόπο αφού στον καθοριστικότερο αγώνα επιβλήθηκαν των Ικάρων με 31 πόντους διαφορά! Στα Play of των δυο νικών η σκληροτράχηλη ομάδα των Τιτάνων Δράμας δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία τους και, έτσι, με παθητικό μόλις μία ήττα επέστρεψαν ήδη εκεί που…σταμάτησαν πέρυσι.

Με το ίδιο επιτυχημένο προπονητικό επιτελείο (Ιωσηφίδης – Κοκολιός) η συνταγή της επιτυχίας φέτος ήταν διαφορετική. Οι δύο «παλιοί» Κοπίλης – Αποστολίδης και ο «νέος» «Γκουντίδης» αποτελούν τους τρεις «σωματοφύλακες» της ομάδας! Ο Καϊμακάμης «ωρίμασε» από πέρυσι μέσα στη ρακέτα, ενώ ο Λέφας αποδείχθηκε «λίρα εκατό» μεταγραφή έξω από τη γραμμή των 6,75. Μπορεί οι τελειόφοιτοι Αναστασιάδης, Καμήλαλης και Μπουναρτζής να «παροπλίστηκαν» λόγω των σχολικών υποχρεώσεών τους, αλλά οι περυσινοί «παίδες που μεγάλωσαν» Μουστακλής, Μπακάλης, Παπαδόπουλος και Σαμαράς τους αντικατέστησαν με το σπαθί τους θέτοντας τη βάση και για την επόμενη χρονιά! Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι καθοριστικό ρόλο στη φετινή πετυχημένη πορεία των «λιονταριών» έπαιξαν και οι τέσσερις αθλητές από την παιδική ομάδα που -βάσει του κανονισμού- είχαν σε κάθε αγώνα δικαίωμα να αγωνιστούν με την εφηβική ομάδα. Σπουδαίο ρόλο βεβαίως στην επιτυχία έπαιξαν και οι αφανείς συντελεστές που δούλεψαν με τις επιστημονικές τους γνώσεις για την ομάδα αυτή, όπως ο γυμναστής Καννάς Θοδωρής, οι φυσικοθεραπευτές Εμμανουήλ Γιάννης, Σαμαράς Σάκης και Σιδηρόπουλος Κωστής, ο διατροφολόγος Πύργος Γιώργος. Τέλος, αξίζει να αναφερθούν και οι δυο έφοροι Μπεντούλης Σταύρος και Καντάς Θόδωρος που φροντίζουν καθημερινά να δίνουν λύσεις, ώστε να μη λείψει τίποτε από την ομάδα.

 

Απόψε λοιπόν Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στις 19:30 στο κλειστό γυμναστήριο Γεωργιανής Παγγαίου ο Πανσερραϊκός Κρι Κρι θα αντιμετωπίσει την Ασπίδα Ξάνθης στον ημιτελικό πρωταθλήματος εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με στόχο τον μεγάλο τελικό!
Μια ομάδα, ένας νομός . . .Πανσερραϊκός!

 

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version