Πανσερραϊκός: Πρέπει να ”βγάλει αντίδραση”

Η ήττα από τη ”μέτρια” Α.Ε.Λ., αλλά, κυρίως, η ”φτωχή” συγκομιδή βαθμών σε τέσσερα παιχνίδια, προκαλούν προβληματισμό στον Πανσερραϊκό, ο οποίος ”μπήκε στραβά” στο πρωτάθλημα.

Η, καθαρά, αγωνιστική εικόνα της ομάδας είναι θετική, αλλά όχι ουσιαστική. Ο Πανσερραϊκός παρουσιάζει, συνεχώς, αδυναμίες.


Ταλέντο υπάρχει, αλλά λείπει το ”κάτι παραπάνω”, αυτό, δηλαδή, που θα δώσει νίκες. Κι αυτό που λείπει είναι η εμπειρία, πράγμα, εν μέρει, λογικό, καθώς η απαγόρευση μεταγραφών διαμόρφωσε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στη Superleague 2, αποτέλεσμα της οποίας είναι και η εικόνα της βαθμολογίας.


Όσοι στερήθηκαν μεταγραφών παλεύουν μεταξύ τους, σ’ έναν όμιλο, πραγματικά, απρόβλεπτο.


Παρ’ όλες τις ιδιαιτερότητες, ωστόσο, ο Πανσερραϊκός οφείλει να ”ξυπνήσει” και να κάνει, τουλάχιστον, το χρέος του, προκειμένου να μην ”ψάχνει” στο τέλος βαθμούς και ευθύνες.


Ο αγώνας με τον Απόλλωνα Λάρισας, το Σάββατο, είναι, λοιπόν, μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα ”Λιοντάρια”, να ”βγάλουν”, επιτέλους, αντίδραση, κάνοντας ”σεφτέ στις νίκες” και αποκτώντας, παράλληλα, ψυχολογία, για τη δύσκολη συνέχεια.


Με τη ματιά των Red Lions

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version