ΠΑΟΚ: Κανείς δεν θα κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας – Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα

Την ψήφιση της τροπολογίας για τις αλλαγές στις ποινές που επιβάλλει η ΕΕΑ σχολιάζει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης.

 

 

Η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ τονίζει πως απαιτεί να διερευνηθεί η υπόθεση με κάθε νόμιμο τρόπο ενώ τονίζει πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όσα της προσάπτουν.

Αναφερόμενη στην τροπολογία που ψηφίστηκε από τη Βουλή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για “φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση” η οποία “εξασφαλίζει το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ”.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

 “Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε.

Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση.

Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν.

Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται.

Γι αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης”.

Πηγή thestival.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *