Παπαφωτίου: Ακατανόητη και απαράδεκτη η απουσία ενημέρωσης για τα κρούσματα κορονοϊού στις Σέρρες

Με παρέμβασή της στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, το οποίο έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου αναφέρθηκε στην απουσία επίσημης ενημέρωσης για τα κρούσματα του κορονοϊού σε τοπικό επίπεδο

 

Δείτε τι ανέφερε η κα Παπαφωτίου

Σχετικά με την απουσία επίσημης ενημέρωσης για τα κρούσματα του κορονοϊού σε τοπικό επίπεδο, η επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων Αριάδνη Παπαφωτίου έκανε παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο (3/4/2020).

–«Θεωρώ ακατανόητη όσο και απαράδεκτη την ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μας, για τα κρούσματα κορονοϊού στον νομό Σερρών.
======================
Να ζητηθεί επισήμως από την 4η ΥΠΕ και τον Υπουργό Υγείας να γίνεται καθημερινή ενημέρωση των Σερραίων.

 Μία ανακοίνωση γραπτή ή προφορική για τον αριθμό των κρουσμάτων, των ελέγχων που έγιναν, των ασθενών και των νοσηλευόμενων, είναι αρκετή.

Δεν ενδιαφέρουν οι ταυτότητες των κρουσμάτων. Ενδιαφέρουν όμως τα στατιστικά μεγέθη.

Η σιωπή αυτή και ο αποκλεισμός όλων μας από μία αξιόπιστη ενημέρωση σε τοπικό επίπεδο, μόνο κακό κάνει. Επωάζει φήμες και παραπληροφόρηση ή ακόμη χειρότερα, δημιουργεί πλαστό εφησυχασμό.

Όταν η Κυβέρνηση και ο πολιτικός κόσμος στο σύνολό τους υιοθέτησαν την καθημερινή αναλυτική και ανοιχτή ενημέρωση για το θέμα, δεν μπορεί για την 4η ΥΠΕ και τον Δ/κτή του Νοσοκομείου μας, να τραβάνε άλλη γραμμή.
Επισημαίνω το οξύμωρο αλλά και τους κινδύνους αυτής της επιλογής”.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *