Παραδόθηκε το στρατόπεδο Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών (video)

Παραδόθηκε το στρατόπεδο Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών (video)

Υπεγράφη σήμερα από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Σερρών, κύριο Χρήστο Μέγκλα, η σύμβαση παραχώρησης του πρώην Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο επιμελητήριο.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν παρών και ο υπουργός υποδομών και μεταφορών, κύριος Κώστας Καραμανλής εκπροσωπώντας το υπουργείο οικονομικών, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, κύριος Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Κατά την επίσκεψή του, ο κύριος Καραμανλής τόνισε πως με τη δημιουργία επιχειρηματικού πάρκου στο πρώην Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη, γίνεται ένα μεγάλο βήμα για να καταστεί η πόλη των Σερρών κέντρο επισκεπτών αλλά και πόλος έλξης επιχειρηματικότητας.

Με τη σειρά του ο κύριος Χρήστος Μέγκλας ευχαρίστησε τον κύριο Καραμανλή για την επίσκεψή του αλλά και για την σύμβαση που υπεγράφη, επισημαίνοντας που αυτή η ενέργεια θα συμβάλλει σε πολλούς τομείς ανάπτυξης του νομού Σερρών.

Σύμφωνα με τον κύριο Μέγκλα, γίνονται σκέψεις για εκθέσεις που μπορούν να πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα στο χώρο του Στρατοπέδου, μετά το πέρας των περιοριστικών μέτρων, αλλά και μέσω προογραμμάτων να επιδοτηθούν βελτιώσεις στις υποδομές.

Την χαρά του εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών, κύριος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, για το νέο αυτό βήμα που πραγματοποιείται για το επιμελητήριο Σερρών και ευχαρίστησε τον υπουργό υποδομών και μεταφορών.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version