Παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων- Απεργία των φοροτεχνικών (video)Παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μέχρι και τις 29 Ιουλίου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών , λόγω της πανδημίας όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, καθώς κρίθηκε επιβεβλημένη, προκειμένου να διευκολυνθούν όλοι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις να υποβάλουν τη φορολογική δήλωσή τους.

 

Επισημαίνεται ότι δεν αλλάζει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, η οποία είναι η 31η Ιουλίου 2020.

Στο μεταξύ, σε αποχή από κάθε είδους ηλεκτρονική υποβολή δηλώσεων προχώρησε σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Ελλάδας.

Οι φοροτεχνικοί είναι στα όριά τους , δεν αντέχουμε άλλο , λένε χαρακτηριστικά , καθώς εκτός από το φόρτο εργασίας των φορολογικών δηλώσεων , το σύστημα του υπουργείου είναι πολύ αργό, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τελειώσουν τη δουλειά τους.

 

Μάλιστα οι λογιστές εξηγούν ότι πολλές φορές και οι ίδιοι είναι μπερδεμένοι, αφού οι οδηγίες από την κυβέρνηση αλλάζουν συνεχώς με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους


Ως προς τη συμμετοχή, ήταν αρκετά μεγάλη ωστόσο τα τελικά αποτελέσματα θα φανούν αύριο ενώ σε δηλώσεις τους πριν την ανακοίνωση του υπουργείου , ζήτησαν μια γενναία παράταση

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *