Παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ γυναικών Πανσερραϊκός Polieco(VIDEO)

Τη φετινή γυναικεία ομάδα μπάσκετ παρουσίασε η ομάδα του Πανσερραϊκού σε μία ιδιαίτερα λαμπερή εκδήλωση.

 

Ο Δημήτρης Γιαννάκης , διοικητικός παράγοντας της ομάδας, περιστοιχιζόμενος από τον προπονητή και το χορηγό της ομάδας παρουσίασε στα μέσα ενημέρωσης την ομάδα και τους στόχους της

 

 Ο προπονητής με τη σειρά του Βαγγέλης Καρατσομπάνης στις δηλώσεις του μίλησε για τα σχέδιά του για τη νέα χρονιά καθώς και για τις παίκτριες που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι Ελευθερία Γαϊτάνη και Ξένια Γιαντσιώρη.

Στο εξής η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Πανσερραϊκού θα λέγεται «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ POLIECO και ο χορηγός της εταιρίας Ανδρέας Λουκέρης εξήγησε γιατί η εταιρία αποφάσισε να στηρίξει την ομάδαΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κεντρικής Μακεδονίας και εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κυρτάσογλου, ο εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος Σερρών Γιάννης Δεσποτίδης που εκπροσώπησε τη νέα Δημοτική αρχή, ο πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Τάσος Παναγιώτου, ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Σιδέρης και ο έφορος του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Θάνος Μηλούσης.

 

 

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *