Περιοδεία στη βόρεια Ελλάδα ετοιμάζει για την επόμενη εβδομάδα ο Κυριάκος ΜητσοτάκηςΕάν δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό, την επόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη

 

 

Περιοδείες εκτός Αθηνών ετοιμάζει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μάλιστα άμεσα, από τη στιγμή που η χώρα επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητα μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Εάν δεν αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί αρχές τις επόμενης εβδομάδας στη βόρεια Ελλάδα και κατά πάσα πιθανότητα την Τρίτη τον περιμένουν στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη κάποιοι τοπικοί κομματικοί φορείς βρίσκονται σε εγρήγορση έχοντας μια πρώτη άτυπη ενημέρωση για τους σχεδιασμούς του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα ανηφορήσει στη Βόρεια Ελλάδα στο πλαίσιο περιοδειών για να προλειάνει το έδαφος διεξαγωγής τυχόν πρόωρων εκλογών, αυτό το αποκλείει κατηγορηματικά τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του και όντως τα αρνητικά μιας τέτοιας κίνησης είναι πολύ περισσότερα από τα θετικά.


Αυτό που επιδιώκει ο πρωθυπουργός, είναι να στείλει το μήνυμα ότι η Χαλκιδική, οι παραλίες έξω από τη Θεσσαλονίκη και όλες οι γύρω περιοχές αποτελούν ιδανικό προορισμό για τουρισμό το καλοκαίρι.

Επί της ουσίας δηλαδή θέλει να ενισχύσει τις επιχειρήσεις που εκ των πραγμάτων θα έχουν φέτος μειωμένο τζίρο λόγω της πανδημίας. Το ίδιο θα πράξει ακολούθως και με άλλες περιοχές της χώρας.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *