Περιπέτεια στα 1.500 μέτρα για τον Τέρενς Κουίκ 

Περιπέτεια στον αέρα για τον υφυπουργό εξωτερικών Τ. Κουίκ όταν κατά τη διάρκεια πτήσης της Turkish Airlines από την Κωνσταντινούπολη για την πρωτεύουσα του Καζακστάν, Αστάνα, το αεροσκάφος παρουσίασε, σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Κουίκ, βλάβη στον δεξί κινητήρα με αποτέλεσμα περίπου 50 λεπτά μετά την απογείωσή του να επιστρέψει στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ».

 

Περιπέτεια στα 1.500 μέτρα για τον Τέρενς Κουίκ
«Βλάβη στο δεξί κινητήρα. Απίστευτος θόρυβος & κραδασμοί στην απογείωση.45’ πετούσαμε στα 1.500 μέτρα με ταχύτητα 335χλμ/ω & με πολύ αργές στροφές γυρίζοντας προς τα πίσω. Στη διαδικασία προσγείωσης έτρεμε το πάτωμα. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται για τέτοιες συνθήκες. Ευχαριστώ τον δικό μας» έγραψε.

Με νεότερες αναρτήσεις του ο Τ. Κουίκ ανέφερε: «Βλάβη στο δεξί κινητήρα. Απίστευτος θόρυβος & κραδασμοί στην απογείωση. 45’ πετούσαμε στα 1.500 μέτρα με ταχύτητα 335χλμ/ω & με πολύ αργές στροφές γυρίζοντας προς τα πίσω. Στη διαδικασία προσγείωσης έτρεμε το πάτωμα. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται για τέτοιες συνθήκες. Ευχαριστώ τον δικό μας (…) Μας έβαλαν σε άλλο αεροπλάνο. Απογείωση σε λίγο».

kathimerini.gr


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *