- Διαφήμιση -

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ξαφνικά ο γιατρός Γιώργος Σεβλιάδης

Έφυγε χθες από τη ζωή ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιώργος Σεβλιάδης.

Ο Γιώργος Σεβλιάδης εργαζόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» Θεσσαλονίκης και συνεργαζόταν με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ο Γιώργος Σεβλιάδης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και του Royal College of Surgeons στο Λονδίνο, με συνεχή ενημέρωση και μετεκπαίδευση σε νέες τεχνικές, βρέθηκε στην πρωτοπορία της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη καθ΄ όλη τη διάρκεια του επιστημονικού του βίου.

Εξειδικεύτηκε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Κατερίνης με ειδικότητα στην αποκατάσταση βλαβών προσώπου και στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, στη Γενική Χειρουργική και στην Πλαστική Χειρουργική στο Canniesburn Hospital (Γλασκώβη).
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής από το 2000
Ο Γιώργος Σεβλιάδης πλαστικός χειρουργός δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά για χρόνια στην Πιερία, όχι με την ειδικότητα του γιατρού αλλά του επιχειρηματία καθώς με τη σύζυγό του Έλενα Παπαχρήστου ήταν ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής αλυσίδας Rea Hotels Group.

Σύμφωνα με το olympiobima.gr, η εταιρία διαθέτει στο portfolio της το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Dion Palace Resort & Spa Center στην περιοχή Γρίτσα Λιτοχώρου και το τεσσάρων αστέρων Olympian Bay Resort στην Λεπτοκαρυά Πιερίας.


Η διοίκηση του Ιατρικού Διαβαλκανικού σε ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του γιατρού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση, οι ιατροί και το σύνολο των εργαζομένων του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την αιφνίδια απώλεια του Πλαστικού Χειρουργού Γιώργου Σεβλιάδη, συνεργάτη της Κλινικής από την ίδρυσή της.

Ο Γιώργος Σεβλιάδης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και του Royal College of Surgeons στο Λονδίνο, με συνεχή ενημέρωση και μετεκπαίδευση σε νέες τεχνικές, βρέθηκε στην πρωτοπορία της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη καθ΄ όλη τη διάρκεια του επιστημονικού του βίου. Ιδιαίτερα αγαπητός σε ασθενείς και εργαζόμενους για το χιούμορ και την εγκαρδιότητά του.


Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version