- Διαφήμιση -

Πήγε να υιοθετήσει σκύλο και βρήκε αυτόν που έχασε πριν δύο χρόνια (video)

Πήγε να υιοθετήσει σκύλο και βρήκε αυτόν που έχασε πριν δύο χρόνια

Mια συγκινητική ιστορία ήρθε πρόσφατα στο φως – Όλα είναι τελικά πιθανά στη ζωή
Με μια απρόσμενη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη μία γυναίκα από την Πενσιλβάνια, η οποία έψαχνε να υιοθετήσει ένα σκυλάκι για να κάνει παρέα στα δύο άλλα ζωάκια που είχε. Έτσι, απευθύνθηκε στο πιο γνωστό καταφύγιο σκύλων, όμως το θέαμα που αντίκρισε της έκοψε την ανάσα.

Η συνάντηση χρόνια μετά
Όταν μπήκε στο καταφύγιο αντίκρισε το αγαπημένο της κατοικίδιο, το οποίο είχε χάσει πριν από χρόνια. Στην αρχή, η Aisha Nieves δεν ήταν σίγουρη ότι επρόκειτο για το δικό της κουτάβι, ωστόσο με μια πιο προσεκτική ματιά συνειδητοποίησε πως το ζωάκι που φιλοξενούνταν εκεί είχε την ίδια ουλή με το δικό της.

H Νieves υιοθέτησε τον Kuvo το 2014, όταν εκείνος ήταν μόλις 7 εβδομάδων. Τον Μάιο του 2019 όμως, το ζωάκι ξέφυγε μέσω ενός κενού στον φράχτη γύρω από το σπίτι της. Το διάστημα εκείνο η ίδια ήταν 4 μηνών έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

«Καθημερινά τον σκεφτόμουν και ήμουν στενοχωρημένη για μεγάλο διάστημα. Έκλαιγα, πίστευα πως του έχει συμβεί το χειρότερο, θεωρούσα πως κάποιος του είχε κάνει κακό. Ήμουν συντετριμμένη. Ήταν τόσο δύσκολο να το δεχτώ», δήλωσε στην εφημερίδα «The Morning Call».

Η ιστορία του μικρού τετράποδου

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο Kuvo κάποιες εβδομάδες αργότερα, εντοπίστηκε από μια οικογένεια, η οποία τελικά τον υιοθέτησε. Λόγω των νέων συνθηκών όμως, το κουτάβι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στους ρυθμούς της και τελικά οι άνθρωποι που τον είχαν σπίτι τον έδωσαν στο καταφύγιο όπου βρέθηκε.

Η Nieves έφερε μαζί της πιστοποιητικά από το παρελθόν για να αποδείξει πως το σκυλάκι ήταν δικό της. Η γυναίκα ανησυχούσε μήπως εκείνο μετά από τόσο καιρό δεν την αναγνώριζε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Μάλιστα, όπως περιγράφει, όταν ο Kuvo την αντίκρισε άρχισε να ουρλιάζει και έτρεξε στην αγκαλιά της. «Απλά πήδηξε πάνω μου και άρχισε να με γλείφει. Του είπα πως πάμε σπίτι και φύγαμε κρατώντας τον αγκαλιά», είπε η γυναίκα.

Πηγή ethnos.gr

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version