Πιτσιόρλας στο Επιλογές : Ευνοϊκές οι επιπτώσεις στην οικονομία από την επαναλειτουργία της ΕΒΖ(VIDEO)

Ιστορική θεωρείται η σημερινή ημέρα για την τευτλοκαλλιέργεια στη χώρα μας καθώς ανακοινώθηκε δια στόματος του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα η έναρξη της καλλιεργητικής περιόδου και η επαναλειτουργία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης.

 

ΒΛΑΧΟΣ

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στα γραφεία της ΕΒΖ στη Θεσσαλονίκη ο κος Πιτσιόρλας ανακοίνωσε στους τευτλοπαραγωγούς το νέο επενδυτικό σχήμα, το οποίο έχει πάρει το πράσινο φως από την Τράπεζα Πειραιώς. Ο υποψήφιος επενδυτής είναι το Innovation Brain, με επικεφαλής τον Λούκας Φέκερ, και με τη συμμετοχή αμερικανικού fund, ενώ στο σχήμα συμμετέχει με 20% ομάδα έξι αγροτών με τον τίτλο Hellenic Farmers Company.

 

Τα συμβόλαια για τη νέα καλλιεργητική περίοδο θα υπογράψει με τους αγρότες η Innovation Brain. «Είναι σημαντική ημέρα, έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με την έναρξη της φετινής καλλιεργητικής περιόδου. Θεωρώ ότι η εξέλιξη αυτή θα έχει πολύ ευνοϊκές επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής» είπε μιλώντας στον Δημήτρη Κώττα και στην Τηλεόραση ΕΠΊΛΟΓΕΣ ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης.

  

«Υπήρξε πολύ μεγάλη συνεργασία με τους τευτλοπαραγωγούς και υπάρχει και αυτό είναι πολύ σημαντικό» συνέχισε ο κος Πιτσιόρλας.

 

Για την επαναλειτουργία και των τριών εργοστασίων της χώρας σε Πλατύ, Σέρρες και Ορεστιάδος ο Αναπληρωτής Υπουργός δήλωσε…

 

 

;

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *