ΠΚΜ: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θόδωρου Ιγνατιάδη

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε σήμερα στην αρχή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, στη μνήμη του περιφερειακού συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης, Θόδωρου Ιγνατιάδη, που στις αρχές Σεπτεμβρίου έφυγε από τη ζωή.

   Ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας ανέφερε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο έχασε ένα επίλεκτο μέλος του, έναν άνθρωπο που ο ίδιος εκτιμούσε ιδιαίτερα και κόσμησε το Συμβούλιο και την παράταξή του. Τόνισε ακόμη ότι «ο Θόδωρος Ιγνατιάδης υπηρέτησε για χρόνια με ήθος και σοβαρότητα την αυτοδιοίκηση, εργάστηκε για τον τόπο του με αξιοπρέπεια, με πίστη στις ιδέες του, για τις οποίες -με επιχειρήματα χωρίς ακραίες φωνές- έδινε μάχες με ανιδιοτέλεια και σθένος και μάλιστα άσκησε εποικοδομητική κριτική και αντιπολίτευση στη διοίκηση».

   Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Σωτήρης Αβραμόπουλος ανέφερε ότι «η απώλεια του Θόδωρου Ιγνατιάδη είναι ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό για το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και για τον λαό της περιοχής, τον οποίο υπηρέτησε από όλες τις θέσεις και εκείνη του βουλευτή και του του δημοτικού συμβούλιου και του περιφερειακού συμβούλου. Για τον ίδιο σημείωσε ότι «συνέβαλε με όλες του τις δυνάμεις, ως πραγματικό πρότυπο συνέπειας, ανιδιοτέλειας και αγωνιστικότητας, στην ανάδειξη των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής μας και στη διεκδίκηση λύσεων».

   Δραστήριο, έντιμο, συναινετικό και εργατικό άνθρωπο και μέλος της αυτοδιοίκησης με μεγάλη εμπειρία χαρακτήρισε τον εκλιπόντα ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και ανακοίνωσε ότι τη θέση του καταλαμβάνει στο συμβούλιο ο Γεώργιος Χαλβατζάς ως περιφερειακός σύμβουλος.

   Π.Γ.

 
πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version