Με 4 αθλητές συμμετείχε ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ στα δυο Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αντιπτέρισης  που διοργανώθηκαν στο Κλειστό του Βόλου στις 24,25 Ιουλίου με πολύ καλές εμφανίσεις και σημαντικές διακρίσεις . Οι Σερραίοι αθλητές έφεραν 2 χρυσά,1 ασημένιο και 3 χάλκινα .Πιο συγκεκριμένα  :

Στην Κατηγορία Ανδρών-Γυναικών

Η Σωτηρίου Ματίνα Κέρδισε  2 χρυσά έχοντας έρθει 1η στο απλό και στο διπλό με ζευγάρι την Λαμπριανίδου Θεοδώρα του ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης )   και επιβεβαίωσε τους περσινούς τίτλους της στην μεγάλη κατηγορία απέναντι στην Κρουστάλη Δήμητρα της Θήβας στο απλό και τις αδερφές Βλαχαντώνη στο διπλό.

Μεγάλος απών ο Κιοσσές Ραφαήλ λόγω τραυματισμού.

Στην Κατηγορία Κ17

Ο Ρακιτζής Βασίλειος :Κέρδισε  1 ασημένιο στο απλό και 1 χάλκινο στο διπλό με ζευγάρι τον Κουτσούρη Ευθύμιο . Ο Ρακιτζής βελτίωσε την περυσινή του 3η θέση στην κατηγορία (όπου είναι μικρότερος) και άφησε πολλές υποσχέσεις για την ερχόμενη χρονιά . Με την νίκη του αυτή έβαλε υποψηφιότητα για να συμμετάσχει με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό της κατηγορίας του που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Σλοβενία.

Ενώ οι αθλήτές Κουτσούρης Ευθύμιος  κέρδισε 1 χάλκινο στο διπλό με ζευγάρι τον Ρακιτζή Βασίλειο , οχτάδα στο απλό με οριακή ήττα από τον Τσώτση Δημήτριο Του ΙΑΣΩΝ Θεσσαλονίκης .


Και η Κουτσούρη Ευαγγελία : 1 χάλκινο στο διπλό με ζευγάρι την Βλαχαντώνη Χαρά του ΠΥΡΓΟΥ , οχτάδα στο απλό.

Η αγωνιστική δραστηριότητα συνεχίζετε με το Πανελλήνιο της Κ22 το ερχόμενο Σβκ στην Αλεξανδρούπολη και τα διεθνή ηλικιακά  τις αρχές Σεπτεμβρίου σε Λαύριο ( Ανδρών-Γυναικών ) και Αλεξανδρούπολη ( Κ19 , Κ15 , Κ 13 )

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 152