“Πλεκτάνη” η υπόθεση του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, λέει ο Αλέξης ΚούγιαςΕνοχλημένος με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του κατηγορούμενου καθηγητή στην υπόθεση του ΤΕΙ Σερρών εμφανίστηκε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξης Κούγιας. Την ίδια ώρα, φοιτητές του ΤΕΙ, υποστηρίζουν ότι τους έκανε δύσκολη τη ζωή.

 

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες του 60χρονου Κλεάνθη Κωνσταντινούδη, ή αλλιώς καθηγητή – “Φακελάκη”, που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά από εντολή της εισαγγελίας Σερρών, έκαναν έξαλλο τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια. Γνωστοί στο πανελλήνιο, έγιναν και οι συγκατηγορούμενοι του, Ευαγγελία Μηλόφτση και Γιώργος Μόκκας από το Νέο Πετρίτσι Σερρών.

 

 

«Είναι εντελώς διαφορετικό να δίδονται τα ονόματα παιδεραστών, βιαστών, serial killers και εντελώς διαφορετικό να εκθέτεις έναν καθηγητή πανεπιστημίου και δύο καθηγητές φροντιστηρίων, που έχουν οικογένειες. Ο εντολέας μου έχει τρία ντοκτορά από Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια 40 χρόνια. Έχει τρία παιδιά επιστήμονες και δεν ξέρω ποιος τον άνθρωπο αυτόν, όταν έρθει η στιγμή της κρίσεως που πολλές φορές είναι αθωωτική, θα τον αποζημιώσει. Ποιος θα σώσει τα παιδιά του από τη δημόσια χλεύη;», είπε ο Αλέξης Κούγιας

 


.

«Δεν μπορεί τόσοι φοιτητές και τόσες φοιτήτριες να υποστηρίζουμε το ίδιο πράγμα. Πήγαινε έπιανε τις κοπέλες που του άρεσαν, τις κοιτούσε πολύ έντονα, τους έλεγε να βγουν το βράδυ να πιουν ένα ποτό και τα περαιτέρω. Ζητούσε λεφτά. 250 ευρώ το μάθημα. Σε 4 μαθήματα με έκοβε τρία, τέσσερα χρόνια», λέει φοιτήτρια στο Star.

 

 

Ερωτικά μηνύματα, σεξουαλικά υπονοούμενα, φακελάκια και εκβιασμοί καταγγέλλουν οι φοιτητές. Για εγκληματική οργάνωση κάνει λόγο η αστυνομία, με διακριτούς ρόλους. Για κατασκευασμένο σενάριο της αστυνομίας μιλά ο ποινικολόγος:

 

 

«Μελετώντας τη δικογραφία διαπίστωσα ότι ουσιαστικά είναι ένα σενάριο το οποίο κατασκεύασε το Εσωτερικών Υποθέσεων της Βορείου Ελλάδος, είναι και περίοδος κρίσεων τώρα στην αστυνομία, παραπλάνησε δυστυχώς την Εισαγγελική Αρχή, σε ακραίο βαθμό και μετέτρεψε αυτουργούς δωροδοκίας, αν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλονται, σε δήθεν εκβιαζομένους. Δηλαδή αύριο, αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να επιστρέψουν τα πτυχία τους;»

 

«Ούτε ο κύριος Κούγιας, ούτε κάποιος άλλος μεγάλος δικηγόρος νομίζω μπορεί να αλλάξει πλέον την κατάσταση. Υπάρχουν στοιχεία σίγουρα, και το ότι δεν βγαίνει κάποια κοπέλα ή κάποιο αγόρι να μιλήσει με το πρόσωπο του είναι γιατί ντρέπεται να μάθουν οι γονείς του ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα», δήλωσε ο Νίκος Τζιούτζιος, εκπρόσωπος των φοιτητών στις Σέρρες.

 

Έφτανε μάλιστα στο σημείο, λένε οι φοιτητές, να τους ζητάει να βάλουν μέσον κάποιον βουλευτή προκειμένου να τον …παρακαλέσει για τους περάσει το μάθημα.

 

Ο καθηγητής με το περουκίνι, σύμφωνα με τις καταγγελίες ζητούσε και σεξουαλικά ανταλλάγματα.

 

«Δεν υπάρχουν αυτά μέσα στην δικογραφία. Είναι κωμικά πράγματα. Αντιθέτως υπάρχουν τηλέφωνα κάποιων κοριτσιών προς τον καθηγητή, μεγάλης ηλικίας κοριτσιών με καθυστερημένο επίπεδο σπουδών, που μάλλον άλλες εντυπώσεις δημιουργούν», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Ο 60χρονος καθηγητής διώκεται για δωροληψία και εκβιασμό. Κρατείται στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών και αρνείται τις κατηγορίες. Η δράση του πάει 15 χρόνια πίσω, αν και σύμφωνα με τον δικηγόρο του, το φροντιστήριο με το οποίο φέρεται να συνεργαζόταν, λειτουργεί τα τελευταία 4 χρόνια

 

star.gr

 

Views: 5

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *