Πληθυσμογράφος και ΝΟ: Yπερσύγχρονα μηχανήματα στην Πνευμονολογική του Νοσοκομείου Σερρών (video)

Δύο υπερσύγχρονα μηχανήματα που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα απέκτησε το Γενάρη το νοσοκομείο Σερρών . Πρόκειται για δωρεά της πνευμονολογικής εταιρίας συνολικής αξίας 55.000 ευρώ .

Παράλληλα ο διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής Σερρών ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της κλινικής σε τηλεοπτική κάμερα και ξεναγεί το Επιλογές  λέγοντας παράλληλα ότι υπάρχει ανάγκη για επιπλέον προσωπικό.

 

TORA.GR
elections
NIKOS ZAPARAS
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ
Green Cola

Μόλις παρακολουθήσαμε το πρώτο στάδιο της εξέτασης του πληθυσμογράφου. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα μοναδικό στην Ελλάδα, που βρίσκεται από φέτος το Γενάρη στο νοσοκομείο Σερρών. Αυτό μαζί με το μηχάνημα ΝΟ (εν ου) είναι δωρεά της πνευμονολογικής εταιρίας, συνολικής αξίας 55.000 ευρώ, στον αντιπρόεδρο της πνευμονολογικής εταιρίας κύριο Αντωνιάδη στο νοσοκομείο Σερρών.

 

Ο πληθυσμογράφος του νοσοκομείου Σερρών επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της αναπνευστικής λειτουργίας , την κατάσταση των πνευμόνων, του θωρακικού τοιχώματος και των μυών.

 


Η διαδικασία της εξέτασης , που ήδη ξεκίνησε σε ασθενείς στο νοσοκομείο Σερρών, μπορεί να διαρκέσει από 20 έως 30 λεπτά και χρειάζεται παραπεμπτικό γιατρού.

 

Το δεύτερο υπερσύγχρονο μηχάνημα ακούει στο όνομα ΝΟ και πραγματοποιεί μετρήσεις για το βρογχικό άσθμα.

Ο διευθυντής της κλινικής ανοίγει τις πόρτες της για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό κανάλι και μας ξεναγεί στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα της κλινικής .

Σε ένα από τα μηχανήματα μάλιστα γίνεται και οικονομία αφού μπορεί, ανάλογα με την περίπτωση , να γλιτώσει ο ασθενής τη νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *