23.3 C
Serres

Ποιοι κ. Χανλίογλου "κατακλέβουν το Αυτοκινητοδρόμιο"; Αν δεν είναι τώρα η ώρα για αποκαλύψεις πότε θα είναι;

Date:

Διάβασα με αγανάκτηση και αφόρητη πικρία (για να μην χρησιμοποιήσω βαρύτερους χαρακτηρισμούς ) το άρθρο του Τάσου Χανλίογλου με τίτλο ‘’ΑΥΤΚ/ΔΡΟΜΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ.
 
Στο πόνημα του ο κ. Χανλίογλου, το οποίο εξολοκλήρου βρίθει σοβαρών καταγγελιών και ατασθαλιών για 22 ως τώρα διοικήσεις, κάνοντας μια ‘’ιστορική” αναδρομή από το 1998 και αναφέρει μεταξύ άλλων:

‘’ άνθρωποι που αγνόησαν μαρτυρία συμπολίτη μας (κ. Κωνσταντινίδη Χρήστου) όταν δημόσια στο κατάμεστο Δημ. Συμβούλιο ( 23/5/2013) ζητούσε να τον καλέσουν (Αγγελίδης-Παπαβασιλείου) να τους αποκαλύψει ποιοι το κατακλέβουν’’ 
‘’ Οι ίδιοι άνθρωποι που κάναν συμφωνίες παράτυπες και ενίοτε παράνομες με αποτέλεσμα να βλάψουν ανεπανόρθωτα το Αυτ/μιο.’’
‘’ Είναι οι άνθρωποι που κάποτε θα πρέπει να λογοδοτήσουν σε όλον τον Ελληνικό λαό και κυρίως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στους Σερραίους Δημότες που κάθε τόσο καταθέτουν τον οβολόν τους για να ταΐζουν και συντηρούν ένα ΤΕΡΑΣ.

Δηλαδή κ. Χανλίογλου εσείς και οι άλλοι 8 έχετε στοιχεία που στοιχειοθετούν αυτά που λέτε αλλά δεν τα αποκαλύψατε ως σήμερα γιατί δεν σας κάλεσαν στο δημοτικό συμβούλιο, όπως παραπάνω ισχυρίζεστε;
Τα ελάχιστα νομικά που γνωρίζω κ. Χανλίογλου λένε πως όποιος κατέχει τέτοια στοιχεία κακουργηματικού χαρακτήρα και δεν προσφεύγει ΑΜΕΣΑ στην δικαιοσύνη είναι συνένοχος. Το δημοτικό συμβούλιο, που δεν σας κάλεσαν δεν είναι η ‘’κολυμβήθρα του Σιλωάμ ‘’ να σας ξεπλένει από τις ευθύνες σας που έχετε απέναντι στον νόμο και τους συμπολίτες σας.
Το λιγότερο που οφείλετε να κάνετε εσείς και οι …άλλοι 8 να πάτε άμεσα στο εισαγγελέα (λογικά μετά από αυτά που καταγγέλλετε θα πρέπει να σας καλέσει ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα)
Άλλως τόσο εγώ όσο και κάθε άλλος πολίτης θα έχω το δικαίωμα να θεωρήσω το πόνημα σας ως ‘’προειδοποιητικές βολές ‘’ για ικανοποίηση άλλων .. στόχων. Δεν μπορείτε να εγκαλείτε 22 διοικήσεις με τόσο βαριές κατηγορίες και να ψάχνουν όλοι ποιους εννοεί ο ‘’ποιητής’’
Έχω κουραστεί, έχω αηδιάσει κ Χανλίογλου και όλοι οι πολίτες από δήθεν σωτήρες που ξέρουν αλλά …δεν λένε. Ένας δρόμος σας μένει αυτός της δικαιοσύνης και αφήστε τις παραινέσεις στον παρόντα Δήμαρχο γιατί ενέχουν υποψίες ιδιοτέλειας.
Με πλήρη αγανάκτηση
Θεόδωρος Ελιόγλου
πολίτης

Υ.Γ Παραθέτουμε όλο το άρθρο προς ‘’τέρψιν ‘’κάθε νοήμονα πολίτη που δεν έχει υποστεί ακόμη ‘’Μιθριδατισμό’’

 


Ζούμε, φίλοι μου συνδημότες την πρόβλεψη του Γιάννη του Βλάχου. Ο κ. Βλάχος το προέβλεψε και ο κ. Χρυσάφης καλείται, με κότσια πλέον, να το υλοποιήσει..
Σας παραθέτω τον διάλογό μου με τον Βλάχο κάπου στα 1998, εν τάχει. -Τάσο και τώρα τι κάνουμε; Το αυτ/μιο έγινε (στην πρώτη του φάση βέβαια χωρίς τις σημερινές εγκαταστάσεις) και εγώ πρέπει να φροντίσω τους δρόμους, την καθαριότητα, τα σχολεία τα νεκροταφεία και πολλά άλλα. Λύσε μου, πριν γίνει πρόβλημα, την διαχείρισή του καθώς ο Δήμος δεν γνωρίζει. Πίστευε στην ιδιωτική πρωτοβουλία με προϋποθέσεις !!!!!!
Ιδρύω λοιπόν μια εταιρεία προς διαχείριση του Αυτοκινητοδρομίου ( ΜΗΔΡΑΣ ΑΕ).Τρέχαμε να οργανωθούμε, καθότι ήταν ήδη Μάιος, με τον κ. Βλάχο χαρούμενο για δύο λόγους. Πρώτον η συμφωνία θα διαρκούσε μέχρι το τέλος της χρονιάς αφού πρώτα καταθέσαμε εγγυητική επιστολή 70.000.000 δρχ. και δεύτερον θα απαλασσόταν των ευθυνών για να φροντίσει τα του Δήμου του.
Γνωστές όμως μαύρες γάτες (από τότε) έπεσαν να τον φάνε ζωντανό, με παραστάτες ανθρώπους της “αυλής” του. Ότι ακούγεται τώρα ακούστηκε και τότε, με τον χειρότερο τρόπο. Τάχα, ο Δήμαρχος ξεπουλάει το αυτοκινητοδρόμιο. Και επειδή με την προβοκάτσια, την παραπληροφόρηση, και την ενεργοποίηση του θυμικού δεν τα βγάζεις πέρα, η ιδέα του Γιάννη να διαχειριστεί το αυτοκινητοδρόμιο ιδιώτης με ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, δυστυχώς πήγε στις καλένδες.
Και να που εγώ και ο Γιάννης δικαιωνόμαστε. Έκτοτε ορίστηκαν, διορίστηκαν, πετάχτηκαν κυριολεκτικά εκεί διάφοροι άσχετοι, ολίγιστοι του χώρου, μπουμπούκια, (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) με αποτέλεσμα να ζούμε σήμερα την πλήρη κατάρρευσή του. Και αυτό αφού κατασπαταλήθηκαν, έτσι αποδεικνύεται , περίπου 10.000.000 ευρώ (με αποδείξεις) Ελλήνων φορολογουμένων με τα οικονομικά του να αμφισβητούνται.
Και έχουν το θράσος οι ίδιοι που για χρόνια ασέλγησαν στο σώμα του αυτοκινητοδρομίου, ποικιλοτρόπως, να αναρωτιούνται (ήμαρτον) και να ρίχνουν αναθέματα προς πάσαν κατεύθυνση αντί προς τους ίδιους τους εαυτούς τους. Οι ίδιοι άνθρωποι που δεν το πίστεψαν ποτέ ,που θα έκαιγαν τα πόδια τους στο τζάκι της λέσχης αν έστω και μία μπουλντόζα έσκαβε, οι ίδιοι που αρνούνταν να συμμετάσχουν στην ΑΕ και με πρωτοβουλία μου και έγκριση του Βλάχου τους χαρίστηκε το 7%.
Οι ίδιοι άνθρωποι που την ιδέα και προσπάθειά μου την χαρακτήριζαν εισαγωγή καινών δαιμονίων. Οι ίδιοι άνθρωποι που την πάλαι ποτέ κραταιά ΛΑΜΣ (ιδρυθείσα από μένα το 1975) τα τελευταία χρόνια την κατάντησαν τσιμπούρι με ξενιστή το Αυτοκινητοδρόμιο. Οι ίδιοι άνθρωποι που οδήγησαν την ΛΑΜΣ στην ανικανότητα να διοργανώσει έστω και μία δεξιοτεχνία. Οι ίδιοι άνθρωποι που έκρυβαν τους κανονισμούς μη μάθουν και άλλοι. Οι ίδιοι άνθρωποι που την, τεράστια οικονομική υποχρέωση του αυτ/μιου/Δήμου προς τον Χανλίογλου ποτέ δεν ξόφλησαν μεταθέτοντας το χρέος η μία διοίκηση στην άλλη.
Οι ίδιοι άνθρωποι που αγνόησαν μαρτυρία συμπολίτη μας (κ. Κωνσταντινίδη Χρήστου) όταν δημόσια στο κατάμεστο Δημ.Συμβούλιο ( 23/5/2013) ζητούσε να τον καλέσουν (Αγγελίδης-Παπαβασιλείου) να τους αποκαλύψει ποιοί το κατακλέβουν. Απεδείχθει περίτρανα ότι Κόρακας κοράκου δεν βγάζει μάτι..
Οι ίδιοι άνθρωποι που σε ομάδες περίκλειστες, στο όνομα της ΛΑΜΣ, αμείβονται. Οι ίδιοι άνθρωποι που δοσοληπτούσαν στα μαύρα σκοτάδια (μαρτυρία κ. Κουζέλη διευθυντή). Οι ίδιοι άνθρωποι που κάναν συμφωνίες παράτυπες και ενίοτε παράνομες με αποτέλεσμα να βλάψουν ανεπανόρθωτα το Αυτ/μιο.
Οι ίδιοι άνθρωποι που με διέγραψαν (αν είναι δυνατόν) διότι θα τους έτρωγα το ψωμί με τις πρωτοποριακές νέες ιδέες μου. Όλα για το “ΦΑΙ”. Δυστυχώς ειπώθηκε και αυτό. .Οι ίδιοι άνθρωποι που από άγνοια η εγωισμό το καθήλωσαν, με τις άκυρες εγκαταστάσεις και διαστάσεις του, ενώ τα χρήματα δίδονταν, σε αυτ/μιο γειτονιάς.
Οι ίδιοι άνθρωποι που με τις πράξεις τους εξαίρεσαν την ΛΑΜΣ από το δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη Δ.Σ της εθνικής ομοσπονδίας. Οι ίδιοι άνθρωποι που απαιτούν προνόμια από τον χώρο χωρίς να έχουν ξοδέψει μα ούτε και προσφέρει. Είναι οι άνθρωποι που κάποτε θα πρέπει να λογοδοτήσουν σε όλον τον Ελληνικό ΛΑΟ και κυρίως στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στους Σερραίους Δημότες που κάθε τόσο καταθέτουν τον οβολόν τους για να ταΐζουν και συντηρούν ένα ΤΕΡΑΣ. (Έτσι το κατάντησαν). Οι ίδιοι …οι ίδιοι…οι ίδιοι.
Θα μπορούσα να γράφω για μέρες. Αφήνω όμως και για μετά τις διακοπές των μέσων ενημέρωσης.
Δήμαρχε είναι καιρός να δώσεις δημόσια απαντήσεις καθώς σου την “λένε” και βαριά σε μαλώνουν. Μετά την εμπειρία των 22 χρόνων καταστροφικών διοικήσεων ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις δικαιολογημένα πλέον την τότε (1998) ιδέα μας και πρόβλεψη ( του Γιάννη του Βλάχου και εμού).
Ιδιωτική πρωτοβουλία με ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!!!! Το παράδειγμά μας το έχεις. Τάσος Χανλίογλου//// εις εκ των 8

 
 

ΕλλάδαΠοιοι κ. Χανλίογλου "κατακλέβουν το Αυτοκινητοδρόμιο"; Αν δεν είναι τώρα η ώρα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Μοίρασε τη δημοσίευση:Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα