Ποιος γενικός γραμματέας «μονιμοποιήθηκε» επί ΝΔ (φωτο)

Είναι Ειδικός Γραμματέας, σε μεγάλο παραγωγικό υπουργείο, σε κρίσιμη θέση, με σημαντικό προϋπολογισμό κι όμως έχει παραμείνει στη θέση του όχι ένα ούτε δύο ή τρία αλλά 10 ολόκληρα χρόνια (!).

 

Επελέγη με τη διαδικασία OpenGov της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, επί υπουργίας Λούκας Κατσέλη αλλά -το σημαντικό είναι ότι- ουδείς εκ των διαδόχων της σκέφθηκε ή αποφάσισε να τον μετακινήσει ή να τον αντικαταστήσει, με κάποιο «έμπιστο» κομματικό στέλεχος.

 

Ο λόγος για τον κ. Νίκο Μαντζούφα που τα τελευταία περίπου 10 χρόνια είναι επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας ΣΔΙΤ και παραμένει στην ίδια θέση.

  

Ο Νίκος Μαντζούφας γεννήθηκε στην Πάτρα το 1973. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Επαγγελματικά έχει δραστηριοποιηθεί στον ιδιωτικό τομέα, σε διεθνή τραπεζικό όμιλο στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής και την τελευταία πενταετία σε διεθνή ελεγκτική εταιρεία ως επικεφαλής του τομέα project finance. Έχει συμμετάσχει ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε σημαντικό αριθμό έργων μετοχοποιήσεων /ιδιωτικοποιήσεων και Συμπράξεων Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια καθώς και στην ομάδα εργασίας του Τ.Ε.Ε. για τις ΣΔΙΤ. Μιλά αγγλικά και γερμανικά.

 

aftodioikisi.gr

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *