Μία χαρούμενη εκδήλωση , με πολλά χρώματα , φώτα και εντελώς διαφορετική από τις άλλες προγραμματίζει για φέτος ο δήμος Σερρών και η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Σερρών, τη γνωστή Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση «Πολιτεία των Ευχών».

 

Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει και στόχος είναι να γεμίσει με χαμόγελα και να διασκεδάσει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Παράλληλα στόχος είναι να βοηθήσει στην τόνωση της τοπικής αγοράς.  

Η διάρκεια της πολιτείας των ευχών θα είναι συνολικά 21 μέρες και θα φιλοξενήσει δημοφιλείς καλλιτέχνες, οργανώσεις κοινωφελούς χαρακτήρα, happenings, χορευτικά δρώμενα με τα οποία φιλοδοξεί να κερδίσει το ενδιαφέρον ολόκληρης της Περιφέρειας.  

 

Φέτος η Πολιτεία των Ευχών θα γίνει στην πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο της πόλης των Σερρών ενώ για πρώτη χρονιά εισάγεται μία καινοτομία που ακούει στο όνομα «Το Ραδιόφωνο του Santa Claus». 

 


Η φετινή Πολιτεία των Ευχών φιλοδοξεί να είναι η πιο φωτεινή όλων των εποχών

 

. Έτσι από τώρα η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ Χρυσάνθη Παλάζη φρόντισε να εξεταστούν αν λειτουργούν ή όχι και αν είναι σε καλή κατάσταση τα λαμπιόνια που βρίσκονται χρόνια τώρα τοποθετημένα σε δέντρα της πόλης.

 

 

Views: 8