Για τις περισσότερες γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα περιποιημένο και λαμπερό δέρμα χωρίς ρυτίδες η βραδινή ρουτίνα είναι λίγο πολύ η ίδια. Καθαρισμός, απολέπιση, τόνωση και ενυδάτωση πριν τον ύπνο.

 

Τι πρέπει να κάνετε, ωστόσο, έτσι ώστε όλη αυτή η καθημερινή δουλειά να μην αναιρείται κατά την διάρκεια του ύπνου; Δείτε παρακάτω έξυπνες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τις «ρυτίδες ύπνου» μέσα από τρία έξυπνα τρικ.

Κοιμηθείτε ανάσκελα

Ο ύπνος ανάσκελα στην ουσία εξαλείφει τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν στο πρόσωπό σας από το μαξιλάρι και τις τριβές που δημιουργεί η επαφή του δέρματος με το ύφασμα της μαξιλαροθήκης.

Κρατήστε το δέρμα σας ενυδατωμένο

Το ενυδατωμένο δέρμα είναι ένα «χαρούμενο» δέρμα. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι βοηθάει στην πρόληψη κατά των ρυτίδων και στη διατήρηση της ελαστικότητάς του.

Προτιμήστε μεταξωτές μαξιλαροθήκες

Το ισχυρό πλεονέκτημά τους έγκειται στο ότι το μετάξι προσφέρει λιγότερη αντίσταση, δηλαδή λιγότερη τριβή του προσώπου κατά την διάρκεια του ύπνου. Αν και πρόκειται για μια λύση που δεν θα αποτρέψει εντελώς την δημιουργία των ρυτίδων, ωστόσο οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας απαλό για όσο κοιμάστε.

Χρησιμοποιείστε τα ειδικά αυτοκόλλητα ύπνου

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που για να μειώσουν την πιθανότητα της δημιουργίας ρυτίδων, ακόμη και στον ύπνο τους, προμηθεύονται τα ειδικά αυτοκόλλητα ύπνου που διατηρούν το δέρμα απαλό και χωρίς «γραμμές» όλη την νύχτα.


 

πηγή newsbeast.gr

Views: 34