Πρόεδρος Εργαζομένων Νοσοκομείου Καστοριάς: Εύχομαι να μη ζήσετε τον εφιάλτη που βιώνουμε

«Το είχαμε πει, ότι το νοσοκομείο Καστοριάς, η περιοχή μας, βρίσκεται σχεδόν 15 μέρες μπροστά από την υπόλοιπη χώρα, όσον αφορά την εξέλιξη των κρουσμάτων. Εύχομαι να μη ζήσετε τον εφιάλτη, όπως τον ζούμε εδώ. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του 51χρονου που ήταν φίλος, σύζυγος συναδέλφου μας! Να μη λένε κάποιοι πως είναι παραμύθι ο Κορωνοϊός. Εφιάλτης είναι!»

 

 

Τα παραπάνω ανέφερε ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καστοριάς κ. Χρήστος Κουσουρής, μιλώντας στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή «Βόρειος Αντίκτυπος».

«Όχι η συνάδελφός μας, δεν είναι θετική, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε υποστεί σοκ και μόνο λόγω της σχέσης μας με τον άνθρωπο. Έχουμε χάσει 7 συνανθρώπους μας εδώ. Η ψυχολογία είναι πολύ κακή. Αυτές τις μέρες κάθε μέρα παραλαμβάνουμε μάσκες και υγειονομικό υλικό και για τη δική μας προστασία. Εδώ είναι χωρισμένοι οι ασθενείς όπως προβλέπεται, ένα άτομο ανά θάλαμο και μόλις εντοπίζουμε θετικό στον κορωνοϊό γίνεται διακομιδή σε νοσοκομείο αναφοράς. Στην Καστοριά τα πράγματα είναι δύσκολα. Κανείς δεν χρειάζεται να τον πείσεις για την καραντίνα. Όλοι τηρούν τα μέτρα από τον φόβο τους με ευλάβεια. Και επίσης, έχουμε θέμα με αρκετές περιπτώσεις ηλικιωμένων που χρειάζονται βοήθεια σε απομακρυσμένες κοινότητες και μάλιστα μετά από σφοδρή χιονόπτωση, σε δύσκολες συνθήκες. Ελπίζω να ληφθεί υπόψη αυτό, αν θέσουν αυστηρότες προϋποθέσεις για την μετακίνηση για βοήθεια σε τρίτους…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουσουρής.

 

Πηγή thestival.grΑφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *