Προμαχώνας: Άνοιξαν τα σύνορα για τους εγκλωβισμένους οδηγούςΈνταση επικράτησε το πρωί στον Προμαχώνα, καθώς τουρίστες από τη Σερβία είχαν εγκλωβιστεί στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και τους απαγορευόταν η είσοδος στην Ελλάδα μετά τη χτεσινή απόφαση της χώρας μας να κλείσει τα σύνορα στους Σέρβους από τις 6 το πρωί της Δευτέρας λόγω κορωνοϊού.

 

Οι Σέρβοι τουρίστες επέμειναν να τους επιτραπεί η είσοδος, καθώς όπως υποστήριζαν είχαν ήδη κλείσει ξενοδοχεία και είχαν ξεκινήσει για την Ελλάδα έγκαιρα προκειμένου να περάσουν στο ελληνικό έδαφος πριν από την έναρξη της απαγόρευσης.

Σύμφωνα με το OPEN TV, χιλιάδες Σέρβοι ήταν για ώρες εγκλωβισμένοι στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία στον Προμαχώνα, με εκατοντάδες αυτοκίνητα να καταφθάνουν κυρίως από το Βελιγράδι για να προλάβουν το lockdown που θα ίσχυε από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας.

Ωστόσο, ενώ έφτασαν έγκαιρα στο σημείο, εγκλωβίστηκαν μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας και περίμεναν σε μια ουρά για περισσότερες από 4-5 ώρες με αποτέλεσμα να τους πιάσει το κλείσιμο των συνόρων 500 μέτρα πριν εισέλθουν στην ελληνική επικράτεια.

Με πληροφορίες από ethnos.gr


Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *