Μετά τον αδόκητο χαμό του Σερραίου Παραολυμπιονίκη Γεωργίου Τοπτσή, ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου απέστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό, με την οποία προτείνει τη μετονομασία μιας οδού ή μιας πλατείας στην πόλη της Νιγρίτας προς τιμήν του εκλιπόντος αθλητή. Στην επιστολή του ο κ. Χατζηβασιλείου αναφέρει: 

 «Η συμμετοχή του Τοπτσή σε 5 Παραολυμπιακούς αγώνες, οι διακρίσεις του και τα αθλητικά του επιτεύγματα μας γέμισαν εθνική υπερηφάνεια. Αψήφησε τις δυσκολίες της ζωής και απέδειξε περίτρανα ότι με πείσμα, υπομονή και επιμονή, οι υψηλοί στόχοι μπορούν να επιτευχθούν», τόνισε ο κ. Χατζηβασιλείου.

«Στο πλαίσιο της τιμής που η τοπική μας κοινωνία μπορεί να αποδώσει στον Σερραίο Παραολυμπιονίκη, γέννημα-θρέμμα της Βισαλτίας, προτείνω σε εσάς και το Δημοτικό Συμβούλιο Βισαλτίας τη μετονομασία μιας οδού ή μιας πλατείας στην πόλη της Νιγρίτας προς τιμήν του εκλιπόντος αθλητή. Εκτιμώ ότι είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής προς έναν άνθρωπο που έκανε υπερήφανους όχι μόνο τους Σερραίους αλλά και όλους τους Έλληνες», κατέληξε στην επιστολή του προς τον Δήμαρχο Βισαλτίας ο Σερραίος βουλευτής.

Η πρόταση μάλιστα βρίσκει σύμφωνο και τον Δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό.


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 24