Πρώτος απινιδωτής σε σχολεία των Σερρών

Οι σημερινοί ήρωες που μας #εμπνέουν με τις πράξεις τους, βρίσκονται στο 1ο και 7ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

 

Με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων, διοργανώθηκε χορός με σκοπό την συλλογή χρημάτων για την απόκτηση του #ΠΡΩΤΟΥ απινιδωτή [AED] σχολείου Σερρών.

Την προσπάθεια #στήριξαν οι ίδιοι οι μαθητές, οι γονείς και εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων, μετά την συμμετοχή των μαθητών στο εγκεκριμένο πρόγραμμα Α’ Βοηθειών του Υπουργείου Παιδείας “KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ”.

 #Συγχαρητήρια στην εκπαιδεύτρια [του Ανθρωπιστικού Οργανισμού KIDS SAVE LIVES και της ΕΕΕΠΦ] & Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Γεωργία Ταρτσόγλου, τα μέλη των συλλόγων και τις δύο Διευθύντριες, κα Αναστασιάδου Δήμητρα και κα Παπαδιού Ελένη για την υπέροχη πρωτοβουλία και τη υλοποίηση του έργου!!!

Την ημέρα τοποθέτησης του Απινιδωτή στο σχολείο, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του @kidssavelives Αναστάσης Στεφανάκης, δίνοντας τις απαραίτητες οδηγίες για την #έγκαιρη αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών στο σχολείο.

 

Στο σχολείο τοποθετήθηκε το διεθνές σήμα απινιδωτη, ο Οδηγός Πρώτων Βοηθειών και η λίστα των πιστοποιημένων ανανηπτών [στις 21 Μαρτίου πιστοποιούνται με Ευρωπαϊκό πτυχίου οι εκπαιδευτικοί του σχολείου] με σκοπό να σώζουν ζωές που βρίσκονται σε κίνδυνο!!

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *