Ψηφίστε Στην Ανοιχτή Διαδικτυακή Έρευνα – Δημοσκόπηση του Επιλογές για τον Δήμο Σερρών


Αρχίζει σήμερα στην ηλεκτρονική εφημερίδα epiloges.tv ηλεκτρονική έρευνα πρόθεσης ψήφου για τον Δήμο Σερρών με σκοπό να καταγράψει τις τρέχουσες τάσεις, τις επιλογές και τις προτιμήσεις στον κύκλο των αναγνωστών.

 

Καλούνται όλοι οι αναγνώστες του epiloges,tv να συμμετάσχουν στην έρευνα, αλλά και να διαδώσουν τη διενέργεια της έρευνας κοινοποιώντας τη στα κοινωνικά δίκτυα ή όπου αλλού νομίζουν.

 

 

  

 

 

 

Είναι αυτονόητο ότι γίνεται δεκτή μόνο μια συμμετοχή / ηλεκτρονική “ψήφος”. Η έρευνα θα λήξει τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Πέμπτης 23 Μαΐου και τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν την επόμενη ημέρα

 

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

 

Η συμμετοχή είναι ανώνυμη, δεν καταγράφεται κανένα προσωπικό στοιχείο, παρά μόνο η προτίμηση.

 

Τονίζεται ότι το αποτέλεσμα της έρευνας δεν αποτελούν πόρισμα επιστημονικής έρευνας, παρά μόνο ενδεικτικά καταγράφουν τις τρέχουσες τάσεις & προτιμήσεις του εκλογικού σώματος, και συγκεκριμένα του υποσυνόλου αυτού που αποτελείται από τους αναγνώστες μας.

 

Σημειώνουμε ότι σε κάθε τυχόν προσπάθεια επηρεασμού ή και αθέμιτης χρήσης της εφαρμογής το epiloges.tv επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος έναντι οποιουδήποτε και δηλώνει ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.

 

 

Ψηφίστε Στην Ανοιχτή Διαδικτυακή Έρευνα – Δημοσκόπηση του Επιλογές για τον Δήμο Σερρών  ΕΔΩ

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *