Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι το Οργανωμένο Πρόγραμμα Αποκατάστασης  «ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ» της Οργανικής Μονάδας Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης του Γ.Ν.Θ. «Γ.  Παπανικολάου» συμμετείχε για πρώτη φορά στα Healthcare Business Awards 2021 στην Ενότητα  «3.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΈΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ» για την κατηγορία «3.4  Περιβαλλοντική ευαισθησία:

Αυτό το βραβείο έχει στόχο να αναδείξει το Νοσοκομείο ή την Ιδιωτική  Κλινική που επενδύει στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση δράσεων προκειμένου να  ελαχιστοποιήσει τις δυνητικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων του στο περιβάλλον». 

Κατά την Τελετή Απονομής των βραβείων, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου  2021 στην Αθήνα, ο Δρ. Μενέλαος Βλάχβεης, Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου»  – Ψ.Ν.Θ., Οργανική Μονάδα Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, παρέλαβε το Βραβείο BRONZE για την υποψηφιότητα «ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ – Ψ.Ν.Θ.». 

Το βραβείο αυτό είναι ανήκει στους «Ασθενείς» της «Μονάδας Πρασίνου» και αποτελεί  σημαντική παρακαταθήκη για τον φορέα μας. 


Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 124