“Άναψαν τα αίματα” για τα τραπεζοκαθίσματα στις Σέρρες- Τι λέει ο δήμαρχος (video)“Άναψαν τα αίματα” για μια ακόμη φορά στις Σέρρες όταν συνεργεία του Δήμου Σερρών συνοδεία Αστυνομίας βρέθηκαν στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή (πρώην Μεραρχίας) και προσπάθησαν να κατασχέσουν τραπεζοκαθίσματα από τα καταστήματα.

 

Η Δημοτική Αρχή Αγγελίδη είχε προσφύγει στο ΣτΕ ζητώντας να μην υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα στον παραπάνω πεζόδρομο με την απόφαση που εκδόθηκε να είναι υπέρ της.

 

 

 


 

 

 

 

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων μόλις είδαν το φορτηγό του δήμου να πλησιάζει αντέδρασαν

 

Αμέσως μετά αποφάσισαν να μεταβούν στο δημαρχιακό μέγαρο και να έρθουν και να συναντήσουν τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη, ο οποίος δεν έκανε δεκτό το αίτημά τους για συνάντηση.

Η άρνηση του δημάρχου προκάλεσε έντονη αντίδραση των καταστηματαρχών, οι οποίοι ανέφερε ότι θα κατασκηνώσουν έξω από το γραφείο του κου Αγγελίδη.

Στα όσα διαδραματίστηκαν εντός του δημαρχείου παρών ήταν και ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, δικηγόρος ενός εκ των επιχειρηματιών που από την πλευρά του προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα που είχε οξυνθεί.

Λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι τελικά η απόφαση για την κατάσχεση των τραπεζοκαθισμάτων ανακλήθηκε για κάποια άλλη ημέρα.
 

 

 

 

 

 

Οι καταστηματάρχες θέλησαν να συναντήσουν τον κο Αγγελίδη με τον δεύτερο να μη τους δέχεται. Η άρνηση του δημάρχου προκάλεσε έντονη αντίδραση των Σερραίων επιχειρηματιών, οι οποίοι ανέφερε ότι θα κατασκηνώσουν έξω από το γραφείο του κου Αγγελίδη.

Από την πλευρά του ο κος Αγγελίδης απαντά πως «δέχθηκα στο γραφείο μου τους εκπροσώπους τους»

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *