“Σεβασμός”-Πρέπει «να το εμπεδώσουν άπαντες ότι ο Πανσερραϊκός θα ανέβει ως πρωταθλητής»

Στην αντεπίθεση πέρασε η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού με αφορμή την διαιτησία του Θανάση Μπουτζίκου στο παιχνίδι της ομάδας με τον Κεραυνό Πέρνης.

Καυστική ανακοίνωση ο Πανσερραϊκός στέλνει μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες,

Στους διαιτητές που προέρχονται από το σύνδεσμο Μακεδονίας (Αγγελάκη και Μπουτζίκο, στην Ε.Π.Σ. Σερρών αλλά και την τοπική επιτροπή διαιτησίας υπογραμμίζοντας ότι πρέπει «να το εμπεδώσουν άπαντες ότι ο Πανσερραϊκός θα ανέβει ως πρωταθλητής»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Να εμπεδώσουν άπαντες ότι ο Πανσερραϊκός θα ανέβει πρωταθλητής!

Η Διοίκηση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, αποστέλλει προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα, ότι η ομάδα μας, θα προβιβαστεί φέτος από τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, στην Football League, ως πρωταθλήτρια. Αυτό μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους κυρίους, ενώσεις ή ομάδες, εντός κι εκτός των Σερρών αλλά πλέον η στάση μας, αλλάζει.

Όσοι δεν σέβονται τα 55 χρόνια ιστορίας του Πανσερραϊκού, δεν θα τους σεβαστούμε κι εμείς. Αρκετά πισώπλατα παιχνίδια δεχτήκαμε πέρυσι, ενώ το ίδιο συμβαίνει και φέτος. Διαιτησίες τύπου Αγγελάκη και Μπουτσίκου, όπως και κάθε υποψία παρόμοιας «σφυρίχτρας» από την Ένωση Μακεδονίας, είναι ανεπιθύμητες στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών και θα μας βρουν απέναντι.

Αναρωτιόμαστε, που είναι η προστασία από την ΕΠΣ και την τοπική επιτροπή διαιτησίας, ώστε να επιβάλει την ισονομία του 50-50, σε όλες τις Σερραϊκές ομάδες, που επενδύουν και αγωνίζονται, κόντρα σε σωματεία άλλων περιοχών και συστηματικά αδικούνται.Η τηλεοπτική εικόνα των αγώνων υπάρχει σε κάθε γήπεδο και ο πλέον αδαής μπορεί να καταλάβει ότι ο Πανσερραϊκός αδικείται ακόμα και όταν κερδίζει με 5 γκολ, ενώ άλλες ομάδες από συγκεκριμένους γειτονικούς νομούς, πέρυσι και φέτος, ευνοούνται σκανδαλωδώς.

Πλέον τα πράγματα θα λέγονται με το όνομα τους.

Με σεβασμό και εκτίμηση,
Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος
Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής

 

Για το Επιλογές George Leonof

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *