Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

 
 
 
Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα από τους εργαστηριακούς ελέγχους, δηλ. η έκθεση για τις κάμερες και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Παράλληλα θα γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και της άτυχης Καρολάιν. Από αυτό, θα προκύψει αν υπήρξαν αναλήψεις και καταθέσεις ποσών, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο από τη διαδρομή του χρήματος να βγει στην επιφάνεια κάτι παραπάνω για την υπόθεση.

Η ιστορία για την ύπαρξη συνεργού και για το εάν τον βοήθησε κάποιος τον συζυγοκτόνο μετά την τέλεση του εγκλήματος για τη συγκάλυψη στοιχείων, βρίσκεται ακόμα στον… αέρα. Για τους αστυνομικούς δεν υπάρχει στοιχείο, αλλά για τους εισαγγελείς μπορεί να προκύψει κάτι.


Γλυκά Νερά: Τα σενάρια και η απάντηση του συνηγόρου του συζυγοκτόνου


Οι πληροφορίες που διακινούνται αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι έχει κληθεί να καταθέσει ο αδελφός του 32χρονου, όχι μια αλλά τρεις φορές. Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την πλευρά του συζυγοκτόνου.

Το enikos.gr είχε επικοινωνήσει την Τρίτη με τον συνήγορο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, o οποίος σχολίασε: «Πρόκειται για μυθοπλασίες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Ο δράστης θα δικαστεί όπως προβλέπει ο νόμος, ενώ έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι έδρασε μόνος. Αυτή η συζήτηση που έχει ξεκινήσει και βάζει στο κάδρο και ανθρώπους που καμία σχέση δεν έχουν με την υπόθεση, δεν ξέρω ποιον εξυπηρετεί, πάντως δεν σχετίζεται με την αλήθεια».


Σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών ο κ. Παπαϊωαννίδης ανέφερε: «Αναμένουμε τις εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης από την άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού απορρήτου, όπως και από την κάμερα».

«Τις επόμενες ημέρες αναμένουμε τις επίσημες κλήσεις μαρτύρων. Περιμένουμε να δούμε ποιοι θα είναι αυτοί και πότε θα κληθούν», συμπλήρωσε.

Σε όλη αυτή την συζήτηση που έχει ανοίξει, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η life coach που συμβούλευε το ζευγάρι και η οποία μετά την ομολογία Αναγνωστόπουλου ανέφερε ότι δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα. Υπό διερεύνηση είναι αν και πόσα από αυτά τα τηλεφωνήματα σχετίζονται με τη συζυγοκτονία των Γλυκών Νερών ή με άλλα θέματα που δεν αφορούν στη συγκεκριμένη υπόθεση.
Γλυκά Νερά: Έσπασε τη σιωπή της η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Στην Αλόννησο για μεγάλα διαστήματα ώστε να δουν τη μικρή Λυδία βρίσκονται οι γονείς του συζυγοκτόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Η μητέρα του δολοφόνου «έσπασε» τη σιωπή της.

“Όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια.”

Οι δύο γιαγιάδες της μικρής Λυδίας διατηρούν άριστη σχέση μεταξύ τους και τους ενώνει η αγάπη για το εγγονάκι τους.

Η μητέρα του 33χρονου συζυγοκτόνου δε θέλησε να μιλήσει για τον γιο της που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο, μιλούν αρκετά συχνά για να μαθαίνει για το παιδί του.

Γλυκά Νερά: Οι γονείς της Καρολάιν έσβησαν το «σύζυγος» από το μνήμα της


«Στην πολυαγαπημένη μας μητέρα και κόρη» γράφει πια η επιγραφή στο μνήμα της 20χρονης Καρολάιν. Οι γονείς της αποφάσισαν να αφαιρέσουν τη λέξη «σύζυγος» από τον τάφο του παιδιού τους. Δε θέλουν να υπάρχει πουθενά ο άνθρωπος που όπως ομολόγησε σκότωσε τη μοναχοκόρη τους.

Πηγή enikos.gr

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 85