Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς πραγματοποίησαν κάτοικοι και επαγγελματίες στο Ροδολίβος του Δήμου Αμφίπολης.

Η τοπική κοινωνία είπε με ένα στόμα και μια φωνή «Όχι» στο κλείσιμο της τράπεζας. Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν και κάτοικοι των γύρω χωριών 

Στη διαμαρτυρία συμμετείχε ο δήμαρχος Αμφίπολης Στέργιος Φραστανλής, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης και δημοτικοί σύμβουλοι. Στην ομιλία του, ο κύριος Φραστανλής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο δήμος της Αμφίπολης εδώ και χρόνια έχει μπει σε μια πορεία υποβάθμισης και τόνισε η δημοτική αρχή έχει κάνει κινήσεις έτσι ώστε να μην υλοποιηθεί η απόφαση της Τράπεζας Πειραιώς και να κλείσει το υποκατάστημα. «Φτάνει πια η υποβάθμιση! Στέλνουμε μήνυμα προς την μνημονιακή Κυβέρνηση και προς όλους τους βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ότι πρέπει να λάβουν σοβαρά την υποβάθμιση το δήμου Αμφίπολης» τόνισε στην ομιλία του, ο κύριος Φραστανλής.

Στην κινητοποίηση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Σερρών  Θεόφιλος Λεονταρίδης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Λευτέρης Αβραμάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Μπούμπας από την Ελληνική Λύση.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 129