Το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας της Πειραιώς στο Ροδολίβος προκαλεί έντονες αντιδράσεις στον Δήμος Αμφίπολης, ενώ σε ψήφισμα του Δημ. Συμβουλίου εκφράζεται η έντονη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας.

Ομόφωνα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου ζητούν την επανεξέταση και επαναξιολόγηση κάθε τωρινού και μελλοντικού σχεδιασμού ή πρότασης για την παύση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος και επισημαίνει την αναγκαιότητα της παραμονής και μάλιστα της ενδυνάμωσης του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Ροδολίβος, του μοναδικού τραπεζικού καταστήματος στο Δήμο Αμφίπολης κι άρα αυξημένου κύκλου εργασιών του.

Το δημοτικό συμβούλιο επιπλέον ζητά την άμεση παρέμβαση, συμπαράσταση και την αρωγή της πολιτείας ώστε το Κατάστημα της Τράπεζας να συνεχίσει τη λειτουργία του. Μάλιστα, όπως τονίζεται θα ενημερωθούν σχετικά και οι Βουλευτές του Νομού, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έτσι ώστε να πάρουν θέση στην επιχειρούμενη περαιτέρω υποβάθμιση της επαρχίας μας.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Views: 133