Σάλος – Η γιατρός που χορεύει ενώ χειρουργεί και…μαγνητοσκοπεί τις φιγούρες της – Έξαλλοι οι ασθενείς (video)

Σάλος… Μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και δείχνουν μία γιατρό στην Τζόρτζια των ΗΠΑ να χορεύει και να μαγνητοσκοπεί τις φιγούρες της κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων χωρίς, μάλιστα, να έχει τη συγκατάθεση των ασθενών.

 

Όπως ήταν λογικό, επιλήφθηκε του ζητήματος το αρμόδιο συμβούλιο και αποφάσισε να να θέσει σε διαθεσιμότητα την εν λόγω χειρουργό-δερματολόγο, λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα βίντεο που την δείχνουν να χορεύει έξαλλα μαζί με το νοσηλευτικό προσωπικό, πάνω από τον εκάστοτε ναρκωμένο ασθενή της.

 

Σύμφωνα με την απόφαση του ελεγκτικού συμβουλίου, οι πράξεις της Δρ. Windell Davis-Boutte «συνιστούν απειλή για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια», επομένως κρίθηκε απαραίτητο να της αφαιρεθεί η άδεια.

 

Εις βάρος της έχουν υποβληθεί αρκετές μηνύσεις από ασθενείς, που ισχυρίζονται ότι οι επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν δεν πήγαν καλά γιατί η γιατρός τους ήταν απασχολημένη με τις… μουσικές της φιλοδοξίες. 

Η ίδια πάντως ισχυρίστηκε ότι όλα τα βίντεο κλιπ- που αναρτήθηκαν στο youtube αλλά κατόπιν αφαιρέθηκαν από την ίδια- έγιναν με την συναίνεση τους και στο προσωπικό της ιατρείο, «όπου η ασφάλειά τους ήταν διασφαλισμένη».

 

[enikos.gr]

 

Δείτε το βίντεο:

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *